Sinner, ATP sıralamasında ilk yer risk altında

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Sayıların isyanı. Yenilgisi Jannik Sinner aykırı Aleksandr BublikArka arkaya 66 başarının ardından maviyi yenmek için ilk 20'den ilk oyuncu, bir dizi rekor istatistik sıfırlıyor. Kont Sıfır, Sinner çeyrek öncesinde durmadığı için -ardışık 19 turnuvanın finalleri (Şangay 2023), Amerikalı 16 turda dövürken Ben Shelton. Ve yine: 2023 baharından bu yana son üçte iki maç kaybetmedi. Bublik tarafından kesintiye uğradığı iki yıllık kayıtlar, bir numaraya karşı ilk kariyeri. “Bu sefer aldım,” diye şaka yaptı Kazako, bunun yerine Roland Garros “Jannik tarafından Meme -” Neredeyse aldım “dedi.

Günah Halle'nin Bublik'e karşı çimlerine kayar. Wimbledon'a doğru gölgeler. “Bir molaya ihtiyacım var”

Giuseppe Antonio Perrelli tarafından

19 Haziran 2025

Alcaraz'da günahkar kaç puan kaybeder

Ağır olan bir yenilgi ATP sıralaması: Günahkar aslında 450 puan kaybeder (bir Halle 2024 unvanını savundu), rakibin yükselişini kolaylaştırdı Carlos AlcarazZaten 50 puan maviye kemiren ve çeyrek finallerine ulaşan dünyada 2 numara Kraliçe (Bugün Fransızca'ya Karşı Arthur Rinderknech). Tabii ki, Jannik'in sıralamasındaki önceliği (10.880). Wimbledon (30-13 Temmuz), geçen yıl fethedilen 2.000 puanı savunmak için Alcaraz'ın (8.850 puan) çağrıldığı. Aksine, 2024'te çeyrek finallerde (Daniil Medvedev'e karşı) duran Sinner, İngiliz çimlerinde sadece 400'i savunacak.

Sinner: “Telefonu uzak tutan Alcaraz'a atılan üç maçtan dolayı barış yaptım”

18 Haziran 2025

Sinner, 2024 yıldızından kazanmayı kınadı

Ancak, Londra'dan sonra durum önemli ölçüde değişiyor, çünkü Alcaraz, bir sonraki ATP FinalleriKaybedecek pek çok puanı yok. Ve tahttan günahkardan koparabilirdi New YorkSonundan sonra ABD Açık. Aslında geçen yılın çok heyecan verici olmayan sezon finali sayesinde (Wimbledon'dan sonra İspanyol sadece Pekin ATP'yi kazandıktan sonra), Carlos bin puan savunacak. Wimbledon'dan sonra 2024'te her şeyi kazanan Jannik için konuşma devrildi: Cincinnati'nin 1000 Masters, ABD Açık, Şangay 1000 Ustaları Ve ATP Finalleri. İnanılmaz bir ganimet: Bu yıl savunmak için 6.000'den fazla puan.

“Soyunma odasında yalnız günahkar 20 dakika, sonra ağladık.” Cahill, Roland Garros sonrası açıklıyor

Jacopo Manfredi tarafından

18 Haziran 2025

Sinner: “Wimbledon'dan önce bir mola vermem gerekiyor”

Primato Jannik'i korumak için, Roland Garros finalinde Alcaraz'a karşı finalde atılan ve her seferinde bir adım attı: “Şimdi küçük bir mola beni iyi yapacak” diye itiraf etti Jannik, dün Bublik'le yenilginin hemen ardından. “Şansım vardı, ama onlardan yararlanamadım. Kabul etmelisin. Wimbledon'dan önce birkaç gün izin almam gerekiyor, elbette beni çok iyi yapacak.” Sıfırlama, en güçlü olmaya geri dönmek için.

Carlos Alcaraz, röportaj: “Ben, günahkar ve bu üç maç noktası. Onları tekrar görüyorum ve inanmıyorum”

Muhabirimiz Antonello Guerrera tarafından

16 Haziran 2025

Konular