Simona Halep 33 yılda tenis bırakıyor: Dünyada 1 numaraydı

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Cluj turnuvasında Lucia Bronzetti'ye karşı olan Simona Halep'in son maçıydı. WTA dünyasında eski bir numara olan 33 yıllık Rumen, aslında maçın sonunda profesyonel tenisten emekli olduğunu açıkladı. Halep'in son zamanlarda sürekli diz problemleri nedeniyle bu tür bir karardan bahsettiği göz önüne alındığında, yarım sürpriz. “Bu günlerde, geleceğimin kendime ve bedenime karşı dürüst olacağını sık sık düşündüm, artık olduğu gibi olmayacak. Tenis mahkemesi”.

“Ben dünyanın n.1'iydim, ama hayat tenisin ötesine geçiyor”

“Performansım kesinlikle ruhumu koyduğum en iyisi olmasa bile ve beni göreceğiniz için gerçekten mutluyum. Aksine şaşırırdım: Bu en son burada oynadım ve ağlamak istemiyorum 'Güzel bir maceraydı: Kısacası, her zaman tenisi olabildiğince sık göreceğim, ancak rekabetçi olmak için her şeyi kazandım. çok daha fazlası ve artık mümkün değil “.

Doping suçlaması asla tamamen netleştirilmedi

2018'de Roland Garros'un kazananı ve 2019'da Wimbledon, rekabetçi tenisi selamlamayı seçen 33 yaşında. Doping suçlamasıyla (Ekim 2022) – çok uzun bir prosedürel süreç ve sonuç olarak diskalifiye ile karakterize edilen bir kariyer – asla tamamen – aslında kariyerini tehlikeye attığını açıkladı.