Rybakina, askıya alınmış koçla toksik ilişkiyi sürdürüyor: “Avustralya Açık'ta birliktetılar”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Elena Rybakina Bir kez daha koçu Hırvatça ile ilgili bir anlaşmazlığın merkezinde Stefano Vukov2022'de dünya sıralamasının N.7 ve Wimbledon kazanan Kazaka'nın toksik bir ilişkisi olacaktı. Davaya ışık tutmak için WTA, 2022'de bir koç tarafından Oyuncular Derneği'nin eski CEO'su Steve Simon'a gönderilen bir e -postadan başlayarak bir soruşturma açmıştı.

Soruşturma

WTA soruşturması, AtletikRybakina da Vukov arasındaki hasta ilişkisine tanıklık eden koşullar ortaya çıktı. Halka açık bölümler eksik değil: uygunsuz, eğitimde yapılan hatalar ve tekrar eden bir ifade için palsed: “Bensiz patates toplamak için hala Rusya'da olacaksınız”. Ve sonra: “Sorununuz zeki değilsiniz: Size elli kez şeyler söylemeliyim çünkü onları yapıyorsun”. 2022'de, ilk vahiylerin dönemi, 25 yıllık Kazak'ın (Rusya'da doğan) sonuçları kötüleşir, uykusuzluk sorunları gelir, yaralanmalar çoğalır. WTA'nın raporu, Rybakina ve Vukov arasında “tenis oyuncusunun psikofiziksel kuyusunu tehlikeye atan toksik bir bağın”, “otoritenin kötüye kullanılması”, “zihinsel taciz” olduğunu tanımlamaktadır. Ancak Elena koçu savunmaya devam ediyor (“Beni tanıyor, bana asla kötü muamele etmiyor, benden en iyisini nasıl ortaya çıkaracağını biliyor”) ve Vukov, sporcuyu tembellikle suçlamayı haklı çıkarıyor: ” İtmek istiyorum, onu kızdırmak için hangi anahtarları mükemmel bir şekilde biliyorum ”.

Cümle

2025'in başında WTA müdahale eder, bu da Vukov'u askıya alır ve daha sonra bir yıl boyunca diskalifiye eder. “Stefano artık benim koçum değil, benim için yaptığı her şey için teşekkür ederim,” diye yazdı Rybakina bir yazıda. Ama ikisi arasındaki hikaye bitmedi. Son Avustralya Açık Rybakina'da Garan Ivanisevic'i antrenör olarak gördü, ancak 16 turda Kazak'ın yenilgisinden sonra Hırvat gitti. Sadece Ivanisevic, Vukov'un Rybakina'nın otel odasında konuk olan Melbourne'de olduğunu keşfetti. Geçen hafta Dubai'de dava hakkında konuşmaya geri döndü: “Bu durumun WTA tarafından nasıl yönetildiği için çok üzgünüm”. Şimdi ne olacak, tahmin etmek zor. Bu arada Rybakina, Andreeva tarafından yenildiği Dubai Turnuvasında yarı finale gitti. Belki küçük bir yeniden doğuş işareti.

Konular