odakulebuda
New member
Rusya önderi Putin’den çok konuşulan açıklama: 1990’larda korsan taksi sürücülüğü yaptım Rusya Devlet Lideri Vladimir Putin, komünist idarenin çöküşünden daha sonra kaçak yollardan taksi sürücüsü olarak çalıştığını söylemiş oldu. Rusya Devlet Lideri Vladimir Putin, pazar günü yayınlanan “Rusya, En Yeni Tarih” isimli bir belgeselde 1991’de Sovyetler Birliği’nin çöküşünden daha sonra gelirini desteklemek için taksi sürücüsü olarak çalışmak zorunda kaldığını deklare etti.
“Bunu konuşmak beğenilen değil”
kimi vakit fazladan para kazanmak zorunda kaldığını belirten Putin “Yani, özel sürücü olarak otomobil ile ekstra para kazanmanın yollarını aradım. Dürüst olmak gerekirse, bunu konuşmak beğenilen değil, ancak ne yazık ki durum bu biçimdeydi.” diye konuştu.
Putin, dağılmayı tarihi Rusya’nın çöküşü olarak nitelendirerek “Sovyetler Birliği ismi altında tarihi Rusya’nın parçalanmasıydı” dedi.
Öte yandan
Putin’in kelamlarının, eski bir Sovyet cumhuriyeti olan Ukrayna’ya yönelik niyetleri hakkında spekülasyonları ateşleyebileceği açıklandı.
“Bunu konuşmak beğenilen değil”
kimi vakit fazladan para kazanmak zorunda kaldığını belirten Putin “Yani, özel sürücü olarak otomobil ile ekstra para kazanmanın yollarını aradım. Dürüst olmak gerekirse, bunu konuşmak beğenilen değil, ancak ne yazık ki durum bu biçimdeydi.” diye konuştu.
Putin, dağılmayı tarihi Rusya’nın çöküşü olarak nitelendirerek “Sovyetler Birliği ismi altında tarihi Rusya’nın parçalanmasıydı” dedi.
Öte yandan
Putin’in kelamlarının, eski bir Sovyet cumhuriyeti olan Ukrayna’ya yönelik niyetleri hakkında spekülasyonları ateşleyebileceği açıklandı.