Rune'nin annesi Sinner'ı savunuyor: “Doping'den korkmuş oyuncular, nevrotik hale geliyorlar”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Danimarka gazetesi “Ekstra Bladet” tarafından röportaj yaptı, anne ve yöneticisi Holger Rune, AnekeDoping olayının Jannik Sinner'a üç aylık askıya alma maliyetini analiz etti. Ayrıca rahatsız edici bir senaryoyu izledi.

“Abartılı Durak”

“Şahsen,” diye açıklıyor Aneke Rune“Anlaşmada belirtilen üç ayın çok fazla ve her şeyin makul olup olmadığını söyleyecek ayrıntıları mükemmel bir şekilde bilmesem bile, hikayenin geliştirilmesine ve sonuçlanmasına yol açan tüm yıl olduğuna inanıyorum. Biraz daha fazla okursan Klasik Üçüncü taraflar tarafından kullanılmışsa, diğer insanlara iletmenin ne kadar korkutucu bir şekilde fark ettik. Bu, bence, bu davanın en korkunç şey. Kaç taraftar selamlarını, kaç yüzeyin dokunduğunu veya başka şeyleri düşünün ”.

“Sporcular bütün gün biyolojik muz yemek için oturamazlar”

“Sporcular korunmalı, oturamıyorlar tüm insanlardan izole ediliyor ve bir testin bazı maddelerin sonsuz miktarlarını ortaya çıkardığı korkusuyla bütün gün biyolojik muz yiyerek.” “Daha düşük sınır değerlerini göz önünde bulundurmalıyız, çünkü aksi takdirde oyuncular nevrotik olma riskiyle karşı karşıyadır. Clostebol artık çoğu ülkede tıbbi bir reçetede mevcuttur, bu nedenle bulaşma riski minimaldir. Ama İtalya'da değil. Kolayca bulaşan başka maddeler de olabilir ve bu nedenle düşük sınır değerlerine saygı duymak önemlidir, böylece sporcular kendilerini tamamen izole etmezler. Sporcuların eleştirilerinin çoğunun, bireysel vakalarda kaza oldukları ve kasıtlı doping olmadıkları çok farklı yönergelerin olduğu gerçeğiyle ilgili olduğuna inanıyorum “.

Marcell Jacobs, röportaj: “Kazan ve rahatsızlıktan günahkar da bilir. Ben hiçbir şeyi saklamıyorum “

Muhabirimiz Mattia Chiusano tarafından

28 Şubat 2025