onurnisan
New member
Paris – Jannik Sinner çıkış yapacak Roland Garros Fransızca'ya karşı Arthur RinderknechSıralamanın 72 sayısı (Mavi lehine önceki 2-1, 2022'deki ATP Kupası ile son karşılaştırma). Dünyadaki 1 numara, Roma'da Alcaraz'a karşı son kayıptan, çeyrek finallerde Jack Draper ve muhtemelen yarı finalde Alexander Zverev ve Novak Djokovic arasında bir araya gelebilir. AlcarazParis'te giden şampiyon, Japon Kei Nishikori'ye karşı çıkacak.
Berrettini, Roland Garros yok: “Sezon için çimlerde hazırlanıyorum”
22 Mayıs 2025
Nitelikli bir
Lorenzo Musetti8 numaralı seri baş, nitelikli ve aynı zamanda görecek Flavio Cobolli. Böylece diğer blues: Matteo Arnaldi-Felix Auger-Aliassime (Can, 29); Lorenzo Sonego-Ben Shelton (ABD, 13); Luciano Darderi-Sebastian Korda (ABD); Mattia Bellucci-Jack Draper (GBR, 5); Luca Nardi-Fabian Marozsan (Hun); Francesco Passaro-Jesper de Jong (Ned).
Swiatek ile skorbordun bir kısmında Paolini
Kadınlar skor tablosunda Yasemin Paolini, Dünyanın 4 numaralı ve skorbord Çin Yuan Yue ile piyasaya sürülecek. Uluslararası (tekil ve çift) çifte zaferden sonra Paris'te ortaya çıkan Paolini, skorbordun üst kısmında, IgA Swiatek ve Aryna Sabalenka olan. Lucia Bronzetti, Rus Ekaterina Alexandrova ile karşılaşacak, Elisabetta Cocciretto nitelikli bir şey bekliyor.
Konular
Berrettini, Roland Garros yok: “Sezon için çimlerde hazırlanıyorum”
22 Mayıs 2025

Nitelikli bir
Lorenzo Musetti8 numaralı seri baş, nitelikli ve aynı zamanda görecek Flavio Cobolli. Böylece diğer blues: Matteo Arnaldi-Felix Auger-Aliassime (Can, 29); Lorenzo Sonego-Ben Shelton (ABD, 13); Luciano Darderi-Sebastian Korda (ABD); Mattia Bellucci-Jack Draper (GBR, 5); Luca Nardi-Fabian Marozsan (Hun); Francesco Passaro-Jesper de Jong (Ned).
Swiatek ile skorbordun bir kısmında Paolini
Kadınlar skor tablosunda Yasemin Paolini, Dünyanın 4 numaralı ve skorbord Çin Yuan Yue ile piyasaya sürülecek. Uluslararası (tekil ve çift) çifte zaferden sonra Paris'te ortaya çıkan Paolini, skorbordun üst kısmında, IgA Swiatek ve Aryna Sabalenka olan. Lucia Bronzetti, Rus Ekaterina Alexandrova ile karşılaşacak, Elisabetta Cocciretto nitelikli bir şey bekliyor.
Konular