Rafa'dan Jannik'e iyimserlik iyi

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
İyimserlik şarttır. Almak Nadal'ınOnunla uğraşmanın faydası yok: Onun kesin emekliliği hipotezi masada değil, bir süre daha da olmayacak. Üstelik eğer Stan Wawrinka39 yaşında, yine rekabetçi görünüyor, 38 yaşındaki Mayorkalı, son bölümü dışında herhangi bir şey olarak değerlendirdiği kariyerine neden son versin ki? Rafa'nın nedenleri şöyle: Bunları nereden alabilirim Alexander Zverevaynı zamanda pistteki en formda olan kişi ama hem dün öğleden sonraki tenisim hem de son birkaç gün içinde bu seviyedeki insanlarla yaptığım antrenmanlar Holger Rünü Ve Sebastián Korda O kadar tatmin ediciydi ki, yakın zamanda kendimi en üst düzeyde ifade edebileceğime inanıyorum. Allah aşkına, bu benim eski dünya 1 numarasının son günlerde söylediklerinin ücretsiz özeti: “…Gelişiyorum, üç veya dört hafta öncesine kıyasla daha az fiziksel kısıtlamam var, her ne kadar rekabetçi olsam da kendimi rekabetçi hissediyorum. Profesyonel maçlarda ihtiyacım olan enerjiye hâlâ sahip değilim” – ve Paris'teki merkezde seçtiği seyirciye söylediği duygusal sözler ve gazetecilere yanıt olarak söylediği sözler.

Açıkçası Rafa haklı, Roland Garros'u 14 kez kazandı (Avustralya Açık, Şampiyonalar ve ABD Açık arasında sekiz şampiyonluğu olmasına rağmen), şimdi havlu atmaya gerek yok. Bu, bugünkü maçın ilerleyişiyle de doğrulanıyor: “…nerede kalmıştık?” Zverev, iki yıl önce tam burada, 6-7 6-6'lık bir skorla sağ ayak bileğini ciddi şekilde yaraladı, böylece son iki gün sonraki son iki gün, Nadal'ın pahasına üzücü bir resmi zafere dönüştü. Casper Ruud2 saat 18 dakikada 6-3 6-3 6-0. Teknik verilere göre İspanyol oyuncu, Roma'da iki hafta öncesine kıyasla daha değişmiş görünüyor. Hubert Hurkacz topa dokunmadı (6-1 6-3). Nadal, bir yıllık aradan ve geri dönüşün getirdiği hantallıktan sonra kusursuz, hareketli, fiziksel olarak toparlanmış bir gösteri yapıyor. Basın toplantısında “İyi oynadım” diyecek. Foro Italico kupasını yeni kaldıran Alman'ın her takasa konsantre olması gerekiyor, aksi takdirde Parislilerin en sevdiği takım kaçabilir. Zverev'in mevcut taktik ve atletik kararlılığı, olağanüstü tenis kalitesine sahip anlar sunan maç boyunca sağlam kalıyor. Son skor olan 6-3 7-6 6-3 sahada ifade edilen dengeyi yeterince yansıtmıyor.

Bu nedenle Nadal'ın hedefleri arasında Wimbledon hariç, tam olarak iki ay sonra aynı kortlarda başlayacak olan Paris Olimpiyatları yer alıyor (“…çim üzerinde yarışmak da pek iyi bir fikir gibi görünmüyor”). Mantıklı: Eğer altını kazanırsa, o zaman kendisini döngüyü mümkün olan en iyi şekilde kapatmış sayacaktır.

İyimserlik de bir zorunluluktur GünahkarÜç hafta önce Roma'da açıklanan kalça sakatlığının ardından tenis sahnesine geri döndü. Jannik hakkında çok fazla şey söylendi ve yazıldı, ayrıca son günlerde, J/medical'de kaldığı süre boyunca ilk olarak Torino'da olmak üzere sürekli yanında bulunmasıyla sosyal medyadaki sohbetler, Jannik'ten korkan hayranların beklentilerini artırdı. Enternasyonallerden çekilmesi. kalça tedavisi için ve ardından Paris'te Rus Anna Kalinskaya, 25 yaşında, WTA 22, Nick Kyrgios'la eski kısa ilişkisi. Kızıl saçlı, sanki çok fazla kıskançlığa ve kötü niyetli varsayımlara hemen son vermek istercesine meslektaşı Massimo Grilli'ye şöyle yanıt veriyor: “Evet, Anna'yla birlikteyim. Ama her şeyi çok gizli tutuyoruz. Beni bilirsin, daha fazla konuşmayacağım. Daha.” Oyundan çıktıktan bir saat sonra, Fransız Clara Burel'i iki sette (7-6, 7-5) yenen kız arkadaşını desteklemek için 14. sahaya çıktı. Kayıtlara geçsin: zarif Amerikalıyla sabah maçı Christopher EubanksMarslı toprak zeminde, sonuç ne olursa olsun cesaret verici işaretler verdi (6-3 6-3 6-4). Zorunlu hareketsizlik sırasında kas kütlesi kaybeden Jannik, ihtiyaç duyduğu enerji ve hızı yavaş yavaş yeniden kazanmayı hedefliyor.

İyimserlik, Sinner'dan bağımsız olarak İtalyanların mükemmel sonuçlarını çok mutlu bir şekilde aktaran muhabirler için de bir zorunluluktur. Dünün en ikna edicisi için ödül için yarışıyorlar Elisabetta Cocciaretto Ve Matteo Arnaldi. Akşam geç saatlerde Marche'lı kız, bir yıl önce Paris'te sürpriz yarı finalist olan 13. sırada yer alan Brezilyalı Beatriz Haddad Maia'yı nakavt etmeyi başardı. Her zamanki gibi azimli olan Eli, ilk seti kaybettikten sonra otoriteyle geri dönmenin mutluluğunu yaşıyor (3-6 6-4 6-1). Matteo bunun yerine dört set (6-3 4-6 6-4 6-2) alarak günün başında genç Fransızlar arasında en popüler olanı, hatta yirmi yaşında bile olmayan Arthur Fils'i eledi. 29. İç saha destek merkezi Simonne-Mathieu stadyumunda elde edildiği için daha büyük değer taşıyan bir sonuç.

Sıra geçer Lorenzo MusettiBu da yalnızca kesinlikle gerekli olan oyunları Kolombiyalı Daniel Elahi Galan'a bırakıyor (6-3 6-3 7-5), İtalya'nın 1 numarası Yasemin PaoliniSoyadı Gavrilova olan Avustralyalı Daria Saville, 2015 yılında Foro Italico'da Maria Sharapova'ya karşı yarı finale yükseldi. Fabio Fognini Hollandalı Botic van de Zandschulp'u yenen takım, ikinci sette sol ayağındaki sorun nedeniyle uzun bir tıbbi molaya ihtiyaç duyuyor ve bu durum açıkçası performanstaki düşüşün nedeni gibi görünüyor, ancak bu durum daha sonra kısmen aşıldı. Bu, en değişmez İtalyan oyunculardan biri olmaya devam eden Ligurian'ın itibarını kaybetmez. 6-1 6-1 7-5'le bitiriyor.

Solak oyuncuya onur ödülü Mattia BellucciAşağı Varese bölgesinden (Castellanza, Busto Arsizio, Gallarate ve bozkır arasındaki Sempione eyalet yolu boyunca büyümüş, bu yüzden benim aksanımla konuşuyor) ve Fabio Chiappini'yi koç olarak çalıştırıyor ve bana nasıl kazanacağımı öğretiyor. yeğen Paolo ile de eşleşiyor. Yerel-kişisel parantezi kapattıktan sonra, 2001 doğumlu çocuğun iki yolunun altının çizilmesi gerekiyor; Paris'teki kısa yol, elemelerdeki üç zafer ve bugün, karada yaşayan eski bir Top Ten oyuncusu olan Frances Tiafoe'ye karşı yapılan test. , hala dünyadaki 4 ve 27 numaralı Amerikalı ve onu Ocak ayından bugüne 15 (on beş) Challengers'da yarışan en uzun kişi. Lombardiyalı küçük Stakanov ancak beşinci sette mağlup oldu: 6-3 3-6 6-7 6-4 6-4.