Paolini, Navarro'ya üstünlük kurdu, yarı finalde Vekic'e karşı: “Televizyonda Wimbledon'ı hayal ettim”

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
966
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
LONDRA – Lütfen artık kendimize o kim diye sormayalım. Yasemin Paulini ve (cehennem) nereden geliyor. Çünkü Paris'teki son Slam finalinden sonra, yirmi sekiz yaşındaki Toskanalı oyun seviyesini yeniden teyit etti ve büyük kitapta kadın tarihinin güzel bir sayfasını yazdı İtalyan tenisi: Wimbledon'da yarı finalist. Üstelik turnuvanın sonunda dünya beşincisi olacak ve kayıtlara geçmesi açısından sadece Francesca Schiavone ondan üstündür (Roland Garros 2011'den sonra 4 numara).

Paolini'nin Navarro'ya karşı zaferi


O zaman bir yıldızımız var. Beklenmedik, tabii ki. Ama bu nedenle daha da yoğun, bir duygu olarak. Verdiği 6-2, 6-1 Emma NavarroBüyükbabası Napoli'den ABD'ye göç eden bir milyarderin kızı, onu nihai zafer için aday olarak meşrulaştırır ve kurban da bunu kendisi onaylar: «Böyle oynarsa, onu kimse durduramaz». Birisi şunu söyleyebilir: Onu uyandırmayın. Çünkü, tüm bu girdilerle karşı karşıya kalan Jasmine gülümsüyor. Samimi ve hayal kırıklığına uğramış, sadece kendisinin nasıl yapacağını bildiği gibi. Dubai'de yapmaya başladığı gibi, Wta 1000 (Şubat'tı) ve ardından herkesin ona kim olduğunu ve nereden geldiğini gerçekten sorduğu Roland Garros'a kadar.

Paolini: “Wimbledon’ı televizyondan izledim”


Cevap basit: Çiçeğin çiçek açması, güzelliğine kendini ikna etmesi için zamana ihtiyacı vardı. Ayrıca koçun şahsında doğru bahçıvana da ihtiyacı vardı Renzo Furlan. «Renzo bana şutlarımın olduğunu, kendime inanmam gerektiğini söyledi. Ama ilk başta sözlerine inanmakta zorlandım». Gerçek bu. Neyse ki Jasmine zamana açtı ve kalbini dinledi. Ve koçun ondan beklediği ter ve bağlılık. Kendine güvenmeye karar verdi ve meyve olgunlaştı. Muhteşem. «Aman Tanrım, ama ben hala aynaya bakan, hayalini kurduğu şeyi hatırlayan biriyim. Eskiden Wimbledon'ı televizyondan izlerdim ve şimdi Centre Court'ta oynuyorum». Bu saf güzellik, oyun alanında bir kız gibi eğlenen ve yanından geçen herkesi iyi bir ruh haline sokan bir doğallık veren bir kadının. «Wimbledon'da hiç maç kazanmamıştım ve şimdi yarı finaldeyim».

Jasmine Paolini kimdir?


Tenis bağımlısı olan amcası sayesinde erken olgunluğa örnek olmasına rağmen, başlangıçta ilerlemek için mücadele eden kız, bugün dünyanın geri kalanındaki Amazonlara cevap. O, Jasmine: 163 cm boyunda ama daha sonra Bay Paolini ile evlenen Polonyalı annesinin Ganalı büyükbabasından gelen patlayıcılıkla dolu. Jasmine her şeyi bünyesinde barındırıyor, Toskana aksanıyla konuşuyor, tavırları sert çünkü o, sadede gelen, gösterişsiz bir kız.

Paolini ve Errani ile ikili


Bu, erkek Günahkar'a verilen cevaptır, tek bir nokta hariç her bakımdan farklıdır: alçakgönüllülük. Ve isterseniz, dürüstlük. Sporda nasıl ve neden patladığı sorulduğunda, şaşıran ilk kişi o olur: «Gücüm hareketlerimin hızında, kortta hareket etmemdedir. Çimlerde ilk oynadığımda düştüğümü düşünürsem, gülerim. İyi bir şey yapmayı bekliyordum, ama bu kadarını değil». Güven, disiplin. Hatta böyle bir kıdemliyle arkadaşlık bile Sarah Errani onu projeye dahil eden çift«ve bu bana volelerimde çok yardımcı oldu: daha önce top beni yakıyordu, şimdi kendimi çok daha rahat hissediyorum».

Paolini ve Vekic yarı finalde


Yıllar önce, Sinners, Musettis ve Next Italian Generation doğmadan önce, İtalyan erkeklerinin, tenisçilerin olgunlaşması gerektiği ve 28 yaş civarının hasat dönemi olduğu söylenmişti. Bu Jasmine'in yaşı. Perşembe günü akranlarıyla oynayacak Kadın Vekic final: Kyrgios, Wawrinka ve Kokkinakis arasında tartışmalı bir üçgenin ortasında kalan Hırvat, Wawrinka'nın eski sevgilisi, Kyrgios'un neden olduğu hakaretler yüzünden itibarını kaybetmesiyle. Bir ömür önceydi. “İyi servis atıyor, ancak çimlerin kuralı her zaman aynıdır: iyi servis at, iyi dönüş yap, agresif ol. Yapacak başka bir şey yok, bu yüzden Navarro'ya yaptığım gibi oyunuma odaklanmam gerekiyor.” Onu durdurmayın, Jasmine “bir görevde”.
 
Üst