Paolini geri dönüş Osaka ve Miami'deki çeyrek finallere gidiyor

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
2025'in en güzel Paolini bir geri dönüşte (3-6, 6-4, 6-4) Japon Naomi Osaka, ex n. Dünyanın 1'i, savaşın iki saat ve dörtte birinden sonra ve Miami'nin WTA 1000'indeki çeyrek finallerde ilk kez geliyor. Bir sonraki turda, Coco Gauff'u 6-4 ile şaşırtıcı bir şekilde yenen Polonyalı Magda Linette'e karşı, Florida'da bir İtalyan'dan asla elde edilmeyen bir kayıt için avlanacak, ya da semifinalde bir yer.

Crescendo'da bir maç

Toskana, n. 6, nihayet ilk bölümde rakibin girişiminden geçtikten sonra en iyi tenis incelemesini yaptı. İkinci setten başlayarak, her korkuyu salladı, daha agresif olmaya başladı, şaşırtıcı bir şekilde ikinci fraksiyonun başlangıcında hizmeti hemen kaybeden ve dördüncü oyunda iki top kırılmasına rağmen onu kurtaramayan Osaka'ya baskı yaptı. Belirleyici sette Paolini, önemli anlarda iyi oynamada çok iyiydi: Japonlara şakayı yırttıktan hemen sonra) üç top mollarını (1-1 ve iki kez 3-2'de) kurtardı ve asla titremeden sonuna kadar avantajı korudu.

Paolini: “Böyle bir performansı gösterme zamanı gelmişti”

Coşkuyla Paolini: “Böyle bir performans göstermenin zamanı gelmişti. Sahada daha iyi duyumlar yaşıyorum ve burada üç oyunla nasıl karşılaştığım için gerçekten mutluyum. Osaka'ya karşı ilk kez oynamak heyecan vericiydi. Bunu hiç karşılaşmamıştım ve sadece televizyonda gördüm. Bazen Miami'nin bazı borsalarda gerçekten iyi oynadığı için gülümsedi.