Ons Jabeur, WTA Finalleri ödülü Filistinlilere yardım edecek

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Sayın JabeurTunuslu tenisçi dünyanın 7 numarası, son iki turnuvada finalist WimbledonMeksika’nın Cancun kentinde düzenlenen WTA Finalleri’nden elde edilen para ödülünün bir kısmını “Filistinlilere yardım etmek için” bağışlayacağını duyurdu.

Jabeur: “Çocukların öldüğünü görmek kalbimi kırıyor”

Sezon sonunda dünyanın en iyi sekiz oyuncusunu bir araya getiren turnuvanın grup aşamasında Çek Marketa Vondrousova’yı mağlup eden Jabeur, maç sonrası saha röportajında gözyaşlarını tutamadı. . “Çocukları görmek çok zor, çocuklar her gün ölüyor. Bu kalbimi kırıyor. Bu yüzden ödül paramın bir kısmını Filistinlilere yardım etmek için bağışlamaya karar verdim” dedi. “Olanlardan dolayı bu zafere sevinemiyorum. Üzgünüm, tenis için buradayız ama bu çok sinir bozucu… Bu siyasi bir mesaj değil, sadece insanlığa dair bir mesaj, dünyada barış istiyorum. Tunus’un 29 yaşındaki yıldızı ve Arap dünyasında bu seviyedeki ilk tenisçi olduğunu sözlerine ekledi. Daha sonra sosyal kanallarında “Ödülümü Filistinli çocuklara yardım etmek için bağışlamaya karar verdim” diye açıkladı.

Konular