onurnisan
New member
Rafael Nadal onları oynamayacak Avustralya Açık. Brisbane'de çeyrek finalde bir yıl ara verdikten sonra sahaya geri dönen 37 yaşındaki İspanyol, sezonun ilk Slam'inden (14-28 Ocak) çekildiğini sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla duyurdu. kas sorunu yaşadığını anlatıyor. Nadal'ın çilesi geçen yıl Melbourne'de başladı: İkinci turda McDonald'a yenilmesi, başlangıçta birkaç ay içinde çözülebilir gibi görünen sakatlığı, Haziran'daki kalça ameliyatı ve Eylül'deki duyuru: “2024 benim sonum olabilir” emekli olmadan önceki sezon.”
Brisbane'de sıralamada 672. sıraya gerileyen Nadal, son 16 turunda Avusturyalı Dominic Thiem (7-5, 6-1) ve Avustralyalı Jason Kubler'ı yenerek ilk maçına çıktı. Üç saatten fazla süren, kariyerinde 22 Slam kazanan Mayorkalı Jordan Thompson'ın sol uyluğunda kas problemi vardı. Nadal, gönderisinde şöyle yazıyor: “Herkese merhaba, Brisbane'deki son maçımda kaslarla ilgili küçük bir problemim vardı, bildiğiniz gibi bu beni endişelendiriyordu.” Kas yırtılması, yaşadığım yerde değil, 'Yaralandım ve bu iyi haber. Şu anda 5 setlik maçlarda en üst seviyede mücadele etmeye hazır değilim. Doktorumu görmek, tedavi görmek ve dinlenmek için İspanya'ya döneceğim.”
Konular
Nadal: “5 setlik maçlara hazır değilim”Herkese merhaba, Brisbane'deki son maçımda, bildiğiniz gibi beni endişelendiren kaslarımda küçük bir problem yaşadım. Melbourne'a vardığımda MR çekme şansım oldu ve kasımda mikro yırtık var, yaralandığım yerde değil ve bu iyi bir haber.
Sağ… pic.twitter.com/WpApfzjf3C
— Rafa Nadal (@RafaelNadal) 7 Ocak 2024
Brisbane'de sıralamada 672. sıraya gerileyen Nadal, son 16 turunda Avusturyalı Dominic Thiem (7-5, 6-1) ve Avustralyalı Jason Kubler'ı yenerek ilk maçına çıktı. Üç saatten fazla süren, kariyerinde 22 Slam kazanan Mayorkalı Jordan Thompson'ın sol uyluğunda kas problemi vardı. Nadal, gönderisinde şöyle yazıyor: “Herkese merhaba, Brisbane'deki son maçımda kaslarla ilgili küçük bir problemim vardı, bildiğiniz gibi bu beni endişelendiriyordu.” Kas yırtılması, yaşadığım yerde değil, 'Yaralandım ve bu iyi haber. Şu anda 5 setlik maçlarda en üst seviyede mücadele etmeye hazır değilim. Doktorumu görmek, tedavi görmek ve dinlenmek için İspanya'ya döneceğim.”
Konular