n11’den e-ticaret dalında bir yenilik daha

odakulebuda

New member
n11’den e-ticaret dalında bir yenilik daha E-ticaret ve sigorta bölümünü buluşturan bu sigorta iş birliği; n11’den satın alınan Televizyon, Çamaşır, Bulaşık, Çamaşır Kurutma Makinası, Buzdolabı, Derin Dondurucu ve Klima üzere beyaz – kahverengi eşyalar kümesinde belirlenen eserleri kapsıyor. İş birliğiyle mamüllerin garantisini uzatmak ve kargo süreçlerinde oluşabilecek rastgele bir kazaya karşı aygıtları garanti altına almak mümkün oluyor. Tüketiciler, Generali Sigorta tarafınca sunulan sigorta hizmetlerini n11’den aldıkları belirlenen eserlerle birlikte ve sigortaladım.com aracılığıyla alabiliyor.

Online Teslimat Sigortası’yla satın alınan aygıtlar, kargo teslimatı sürecinde sigorta garantisi altına alınıyor. Aygıt için verilen teminat, kargo firmasının eseri almasıyla başlıyor ve alıcıya teslimine kadar geçerli oluyor. Birebir eserle birlikte sunulan Uzatılmış Garanti hizmetiyle ise, satın alınan elektronik aygıtın, üretici yahut ithalatçı tarafınca verilen garanti müddetinin bitiminden itibaren 1 yıl boyunca birebir kaidelerle garantisi devam ediyor.

Cep Telefonu Müdafaa Sigortası ise harici, ani ve beklenmedik, önce öngörülemeyen bir niçinden dolayı kazaen kırılma yahut sıvı teması kararı aygıtın ziyan görmesi durumlarında cep telefonunu teminat altına alıyor.

Generali Sigorta ve sigortaladım.com ile gerçekleştirilen iş birliği ile ilgili bilgi veren n11 Satış Genel Müdür Yardımcısı Örpen Koçak, ‘E-ticaret alışverişlerinde, müşterilerimizin satın aldıkları esere inançla ve çarçabuk ulaşmasını garanti altına almayı önemsiyoruz. Buradan yola çıkarak Generali Sigorta ve sigortaladım.com ile hayata geçirdiğimiz yeni iş birliği kapsamında sunduğumuz hizmetlerden pek olumlu geri dönüşler aldığımızı söyleyebilirim. Türkiye’nin e-ticaret alışveriş platformu olarak müşterilerimizin muhtaçlık ve beklentilerine yönelik tahliller geliştirmeye devam edeceğiz’ dedi.

Generali Sigorta Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Fuat Işıksal ise, “Sektörde bir birinci vakit içinderda çıkardığımız online teslimat sigortasıyla müşterilerimizin online alışverişte yaşadığı endişelerden biri olan teslimat esnasındaki riskleri teminat altına alıyoruz. Bu eserimizle birlikte sunduğumuz öbür hizmetimiz ise üretici garantisi bitimi daha sonrasında 1 yıl daha esere birebir kaidelerde garanti vermek. Bu sayede kullanıcıların ileride karşılaşabilecekleri problemler için de tahlil üretmiş oluyoruz. Cep Telefonu Muhafaza Sigortası için ise son periyotlarda artan aygıt meblağları niçiniyle sigorta muhtaçlığı daha fazla ortaya çıktı. Aygıtların hasar görmesi daha sonrasında artan maliyetler sebebiyle kullanıcılar, aygıtları tamir ettirmek ya da yenisini almak için yüksek bedeller ödemek durumunda kalacaklarını biliyor. n11 platformundan alınan cep telefonları için sunduğumuz Cep Telefonu Müdafaa Sigortası ile kullanıcıların artık bu riskleri düşünmelerine gerek kalmayacak” dedi.

Elektronik aygıt fiyatlarındaki artış ve hasar maliyetlerinin yüksekliğinin sigortaya olan muhtaçlığı arttırdığına dikkat çeken sigortaladım.com Genel Müdür Yardımcısı Orçun Kızıltepe, “Günlük hayatımızın en kıymetli modülü olan elektronik aygıtlarda yaşanabilecek küçük kazalar daha sonrasında bile yüksek maliyetli tamir bedelleri istenebiliyor. Satın aldığımız teknolojik eserleri müdafaa gereksinimimiz artarken bu noktada sigorta poliçesinin varlığı büyük bir değer taşıyor. İş birliğimiz çerçevesinde tüketicilerimizi artan risklere karşı koruyor, oluşabilecek problemlerin tahlilinde teminat sağlıyoruz. sigortaladım.com olarak tüketicilerin muhtaçlıklarını görüp, hayatlarını kolaylaştıracak yeni alternatifler sunmak önceliğimiz olmaya devam edecek” dedi.