Musetti, yeteneğin yeterli olmadığı farkındalığı

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Anne ve baba, öğretmenler, cemaat rahipleri, tenis öğretmenleri, anlayışlar, hatta kız arkadaşlar ve eşler kanatlarımızı çevirdi. “Yeteneğe veya içgüdüye odaklanmayı bırak, kendinizi taahhüt etmelisiniz”, bize, “işlemek”, aklınıza geldiğiniz, muhataplara bağlı olarak farklı bir anlamı olduğunu söylüyorlar: konsantre olmak, çalışmak, eğitmek, hatta banyonun boşaltılmasını düzeltmek. Bunun yerine Hayır: Yetenek ve içgüdü, eğer varsa sizi ayakta tutmak için yeterlidir Lorenzo Musetti veya Holger Rune. 2002'de doğan İtalyan, dünyada 6 numara (gerçek zamanlı sırada) ve Danimarka Sınıfı 2003, 8 numara (ama 4), oyunlarının kıt niteliklerine ve aşırı miktarda hataların üçüncü turuna rağmen, standartları için olağanüstü olan Roland Garros'un boa'sını olarak adlandırdı. Açıkçası nadir beceri fiyatları (aslında yetenek) ve hayatta kalma içgüdüsü ile açıkça vardı.

Holger Rune

Holger Rune (Reuters)

Pazar günü 16 turda kendilerine bakacak olan ikisi, bugün her ikisi de yanlış ayağa kaldı. Mahkemede Suzanne Lenglen, Lollo ilk seti Arjantin'de bıraktı Mariano NavoneUzman Dünya, 24 yaşında, şu anda ATP sıralamasının 89'u. Holger onu kısa bir süre sonra Fransızca'ya karşı merkezi bir şekilde taklit etti Quentin Halys28 yaşında, ATP 46. Vazoları iletme deneyinde olduğu gibi, aşağıdaki kısmi olarak unutulabilir-Navone'un performansının inişinde, 4-6 6-4 6-2 puanı ile maçı 3 saat 28 dakika içinde kapatan Carrarrino'nun artan etkinliğini ödedi. “Geçmişte zaman önce bazı oyunlardan vazgeçtiğimi, ellerimi memnuniyetle kirletmediğimi biliyorum. Macché, her zaman gelişmeye çalışıyorum. Ve ayrıca daha az şikayet etmeyi öğreniyorum”. Meslektaşı Daniele Azzolini'nin iyi bir sorusuna, mermer olan Carrara ile aynı hammaddeden yapıldığını söyledi, “Bu yüzden çok zor, ama sonra kendimi duygular tarafından sürüklenmesine izin verdim, içgüdü tarafından yönlendirildim”. Neyse ki, söylemek geliyor.

Roland Garros'ta Sinner-Lehecka, maçın tarihi ve saati

Muhabirimiz Massimo Calandri tarafından

30 Mayıs 2025

Öte yandan Rune, kendini çok deneyimli bir meydan okuma ziyaretçisi olan Halys'in düzenli oyununa süründü ve sahneyi dört sette terk etme riskiyle karşı karşıya kaldı. Birçoğunun çarpıntı yaşayacağı durumlarda spor yapan yetenek ve cesaret sayesinde kendini kurtardı (4-6 6-2 5-7 7-5 6-2). Musetti için çok tehlikeli bir dönüş geçişi bekleniyor, çünkü Gentofte Boy öngörülemezken çok güçlü. Önceki ikisinde, iki yıl önce çeyrek finallerde (6-4 7-5) ve geçen yıl 16 turda (6-2 7-6) Indian Wells'de Kraliçe Kulübü'nün çimlerinde Danimarkalı hüküm sürdü. Dünyadaki ilk maçları olacak.

Shelton ve Dev

Shelton ve Dev

Shelton ve Dev (AFP)

Matteo GiganteÖğretmenleri ve cemaat rahiplerini seven bir çocuk olma fikrini veren, iki gün önce Stefanos Tsitsipas'a karşı, zeka ve ciddiyetle yetenek açısından eşitsizliğe yalvardığı zaman tekrarlamadı. Çok güçlü, hareketli ve eşit yaşı belirledi (2002) Amerikalı Ben Sheltonona asla oyuna girme şansı vermedi. Bununla birlikte, Roma, Paris'i kısa bir süre içinde ilk 70-80'e katılmayı hedeflemenin farkındalığıyla ayrılıyor (muhtemelen turnuvanın sonunda 129 numara olacak), böylece Avustralya Açık 2026'dan başlayarak doğrudan slam puanlarına girmek için: ve koçu Marco Gulisano için sezonun geri kalanının randevularını dikkatle planlıyor.

Yasemin Paolini

Yasemin Paolini

Yasemin Paolini (AFP)

Yasemin Paolini Ukrayna Julija Stredubtceva'nın (25 yaşında, Amerikan Tenis Eğitimi, Virginia'da İletişim ve Spor Yönetimi Derecesi Derecesi'ni (yemin etmeyeceğim Kirrili'nin çevirisi üzerine) yaptı. 6-4 6-1, bir saatten fazla zorlu mücadele borsasında 6-4 6-1, Philippe Chatrier'de olanların fotoğrafı. Belirsiz bir başlangıçta (“Mücadele ettim, kendimi rahat hissetmedim, sıcaktı, nem vardı, top çok sıçradı”), ritmi bulduğu ve rakibin sık sık algılanmamış zorlu hatalarından yararlandığı anda alandaki tam liderliğin alımını izledi.

4 numaralı WTA, yetenek ve teknik ve psikofiziksel çalışma arasındaki uzun bir denge yolunun sonucudur, bu nedenle sadece doğal niteliklerine emanet edilmesi gerekmez. Geçen yıl Paris'te olduğu gibi, yol boyunca büyüyor. Henüz en iyi tenisini ifade etmese de, zihinsel sağlamlık ve adaptasyon yeteneği gösteriyor. Basın toplantısında “turnuvaya biraz gerginlikle başladığını itiraf etti. Şimdi ikinci hafta için kalifiye olduğum için daha iyi hissediyorum. Yarın çift oynayarak antrenman yapacağım (Sara Errani ile elbette editörün notu).” Burada, bir slam maçına hazırlanmak için bir slam maçı oynayanlar var. Herkes için bir örnek.