Musetti, Hong Kong çeyrek finalinde Munar'a meydan okuyacak

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Sezonun ilk Slam'i olan Avustralya Açık'ın hazırlık turnuvaları 12 Ocak'ta başlayacak. Çarşamba ile perşembe arasındaki İtalyan gecesinde Lorenzo Musetti turnuvada çeyrek finale yükseldi Hong Kong ATP 250 Kanadalıyı 6-4, 6-3'lük skorlarla mağlup ettikten sonra Gabriel DialloDünyada 87. sırada. İtalyan'ın bir sonraki rakibi İspanyol olacak Jaume Munar.

Matteo Arnaldiancak turnuvadan elendi 250 Brisbane: Ligurian son 16 turunda mağlup oldu Reilly OpelkaDünyada 293 numara. Amerikalı oyuncu 7-6 ve 7-6'lık skorlarla kazandı.

Djokovic Brisbane'e ilerledi: Monfils mağlup oldu

Aynı Avustralya turnuvasında ilerledi Novak Djokovic: Sırp Fransız'ı iki sette yendi Gael Monfils (6-3, 6-3) Opelka ile karşılaşacakları çeyrek finale yükseldi. “Biz bu sporun iki duayeniyiz, uzun yıllardır birbirimizle yarışıyoruz ve Gael'i 15 veya 16 yaşımdan beri tanıyorum. Onun en iyi atlet olmasa da en iyilerden biri olduğuna inanıyorum” diye ekledi. Sporumuzda ona büyük saygı duyuyorum ve ikimiz de emekli olmadan önce onunla tekrar karşılaşmayı umuyorum. Brisbane'e oynamaya geldim çünkü burada hiç kazanmadım”, diye ekledi Sırp şampiyon.

Djokovic, Brisbane'de oynamaktaki motivasyonunun, daha önce hiç kazanmadığı şekilde kazanmaya çalışmak olduğunu söylüyor! Ayrıca kendisine verdikleri inanılmaz destek için tüm stadyuma teşekkür ediyor.

Djokovic Avustralya'da ailesiyle birlikte ve rahat, mutlu ve odaklanmış görünüyor. pic.twitter.com/rCueTyb58Q

— Pavvy G (@pavyg) 2 Ocak 2025

Konular