Muses ve Bronzetti, Yalnızlığa Karşı Tavsiye

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Andre Agassi, “sadece boksun tenis oyuncularının yalnızlığını anlayabileceğini” söyledi. Sonra düzeltti: “Rakip, bir tür şirket, Gunty ile yapılması gereken ve karşı tutabileceği bir şirket sağlıyor. Teniste düşmanla yüz yüze geçiyorsunuz, onunla atış yapıyor, ama ona asla dokunmuyorum”. Tenis oyuncusu ve köşesi arasında işler çok değişti, oyunlar sırasında kesintisiz diyaloglar tasarlandı. Ancak, yalnızlığın tenisin önemli bir özelliği olmaya devam ettiğini düşünüyorum. O zaman büyük tenis oyuncuları varoluşsaldır ve nadir kesintilerle, devrenin dışındaki zayıf temaslarla çok yıllık bir balonda yaşamaya nasıl adapte olduklarını zorlarlar. Mümkünse, 1 sayıları 1 sayıları bir ATP lideri Jannik Sinner ve WTA sıralamasının beşinci olan Jasmine Paolini seviyesinin dışında olduğunda yalnızlığın 2 sayılarına karşı enkarne olduğunu hayal ediyorum.

Lucia Bronzetti'nin çıkışında çok az hayran …

Daha sonra, bir hesap Lucia Bronzetti örneğinde olduğu gibi 58 numaralı bir hesap olan Lorenzo Musetti'ye olduğu gibi dünyadaki 8 numaradan 2'si bulmaktır. Bu öğleden sonra 26 yaşında olan Rimini'nin çıkışını takip ediyor, standlarda evet ve hayır dört yüz insan varken, 29 yaşındaki Lucchese'nin Yeni Zelanda Lulu güneşine karşı planlanan bu için kesinlikle tam ev olacak. Büyük olayların kalabalığı, curarrino'yu merkezi olanı da bekleyecek (organizatörler, muhteşem yenidoğan süper -sonnis arenasında, hatta Pietrangeli'de ve hatta Pietrangeli'de maçını, aslında Carrara'nın mermer gibi Beyaz) yanında bekleyecek.

… ama bir gösteri veriyor

Bu nedenle benim küçük katkım, ilk tur Anastasija Sevastova'da liyakat ile yenilen Lucia'nın Pazartesi günkü ağına yazmak. 35 yaşında, iki hafta önce Letonya, bir yıldan fazla bir süre sonra Madrid'deki devreye geri döndü ve her ikisi de ondan daha başlıklı Rus Anastasia Pavlyuchenkova ve vatandaşı Jelena Ostapenko'nun altına sansasyonel olarak koydu. Bugün Grandstand Arena'daki iki set bunun yerine, 6-1 6-3, Lucia'nın güç ve ritmi varyasyonları etkili oldu, bu da adım adım, Paolini'yi 28 yıllık eşiğinde olduğunda Gotha Della Wta'ya götüren uzun ve kıvrımlı yolu takip ediyor gibi görünüyor.

Şimdi çokluova ile önemli test

Kariyerini değiştirebilecek atış olan Bronzetti'nin kalite atlaması, muhtemelen yarı finalde Polonyalı Magda Linette ve Finalde Slovak Viktoria Hruncakova'ya karşı belirleyici puanları fethettiği Kasım ayında Malaga'daki Billie Jean King Cup'taki performansında tanımlanmalıdır. Antrenör Francesco Piccari, o zamandan beri onun belirgin zayıf noktası olan duyguları daha iyi yönetebildiğini iddia ediyor. İkinci turda Lucia, Turnuvanın 12. Serisi Serisi Başkanı Çek Karolina Muchova: Halkla birlikte geçmek için probatif bir olgunluk testi ile karşılaşacak ve bu sefer onu yalnız bırakmama görevine sahip olacak.

Musetti kendilerini insanlarla kuşatmayı seviyor

Musetti, yalnızlık içinde yaşadığını bilmek istemiyor: aynı koçu Simone Tartarini'ye sahip, 22 yaşında, ortağı Veronica ile şu anda 14 aylık bir oğluyla istedi, sürekli olarak akrabalarının ve arkadaşlarının varlığını iddia ediyor, ancak asla ortaya çıkmayacak kadar doğrultu. “Genç meslektaşlarına tavsiyem – diyor ki – sizi yine de destekleyen erkek ve kadınlarla çevrelemektir. İkinci ailemi ekip olarak görüyorum. Özellikle genç olarak erkek olmak için mücadele ettiğimde, güvenilir insanların yakınlığıdır”. Lorenzo, öğleden sonra gazetecilerle uzun toplantıda onaylandığı gibi, analiz ve içgözlem için meraklı bir yatkınlığa sahiptir. Mevcut tenisin ortalama seviyesi hakkında birkaç ilginç şey söyledi (“… ilk turlar gerçekten zordur, tahtadan hemen ayrılma ve sonra turnuvayı kazanma riskiniz var”), Cuma günü yarı finalde, Jack Draper'ın ikincisinde çok yoğun bir oyun oynadım, ikinci sırada oynadım, ikinci sırada oynadım. Üçüncüsüne gitmiş olsaydık, sonuç farklı olabilirdi “), geçen yıl ileriye dönük adımlarda ve dün ilk on arasındaki resmi girişle doruğa ulaştı (dövülmüş dünyayı sevmesine rağmen, Wimbledon'daki şaşırtıcı yarı finalle çimlerde güzel bir mevsim”.

Büyüme de yenilgiler sayesinde

Ama bu, lüks olmayı şaşırtmak için iş ve yaşam konusundaki tutumunu tanımladığı zaman: “Çok genç yaşta önemli olan tenisi biliyordum, devreye oldukça agresif ve zorlayıcı bir şekilde bakıyorsunuz ve size iyi yaptıklarını düşünüyorum. Sonra “ellerinizi kirletme” teorisi var, yani aşağıdan tekrar başlamak için alçakgönüllülük var: “Geçen yıl sağ ayağa başlamamıştım. Sonra Cagliari ve Turin'in iki rakibini oynayarak ellerimizi kirletmenin uygun olduğuna karar verdik. Tekrar başlamak için önemli bir adımdı. Alanda da kendimi bulmamı sağlayan ve beni de bulmamı sağladı. Birinden bu yüzden uzun yıllar boyunca onu bir kahraman olarak sahada görecek birkaç sürpriz beklemek normaldir.