Neler yeni

Montecarlo’daki ilk maçını kazanan Berrettini: Cressy’yi yendi

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Kazanan çıkış Matthew Berrettini Masters 1000’lerde Montecarlo, sezonun üçüncüsü ve toprakta birincisi. 26 yaşındaki Roman, dünyanın 22 numarası, Amerikalıyı düz setlerde yendi Maxime Cressy, 38. Sıralama: 6-4 6-2 Bir saat 26 dakikalık oyunun final skoru. Berrettini için bu, Prenslikteki ilk zaferi: önceki iki katılımda, 2019’daki ilk turda ve 2021’deki ikinci turda (ilk maçıydı) mağlup olmuştu. mavi, yedinci oyunda Cressy’yi kırdı, vuruşlarını tuttu ve dokuzuncu oyunda iki set puanı kaybettikten sonra üçüncü denemeyi 6-4 tamamladı. İkinci sette Berrettini 4-0 öne geçti ve iki mola ilk maç noktasında 6-2 kapandı.

Berrettini: “Depo dolu ve tekrar gitmeye hazırım”

“Yılın başlangıcı zordu ama şimdi istediğimi yapmak için buradayım. Bacaklarıma maçlar ve galibiyetler koymak zorundayım, güven ve direnç kazanmanın tek yolu başarının ardından” oldu. “Sonuçlara baktığımda şikayet edemem, elimden ameliyat oldum ve iyileşmesi kolay değil. Birçok kez incindiğinde iyileşmek çok fazla enerji gerektiriyor. Şimdi iyiyim, tank iyi Dolu ve tekrar gitmeye hazırım. Mutluyum. Burada yaşadığım için gerçekten önemsediğim bir turnuva ve birçok İtalyan her zaman onu görmeye geliyor. Zor bir maçtı ama iyi geçti ve şöyle devam etti: toprakta oynamayı seviyorum çünkü orada doğdum. Yani arzu orada, fiziksel de var ve sonuçlar gelecek.”

Dünyadaki 8 numaralı günahkar, onun en iyi derecesidir.

Sport yazı işleri ekibi tarafından

10 Nisan 2023

Cerundolo, Berrettini’nin bir sonraki rakibi

Sezonun ilk yarısında hayal kırıklığıyla geçen Berrettini, ikinci turda Arjantin ile karşılaşacak. francisco cerundoloİngilizleri geride bırakan dünyada 33 numara Cameron Norrie, seri başı 11, 6-3 6-4. İkilinin ilk karşılaşması olacak. Berrettini ile berabere kalan dört Azzurri daha var: Jannik Sinner, yedinci sıra favori (çiftler partneri Arjantinli Diego Schwartzman ile karşılaşacak), on altıncı sıradaki Lorenzo Musetti, joker kart sayesinde yarışta Lorenzo Sonego ve İkincisi, elemelerden yükselen Luca Nardi. Dünya tahtına yeni dönen Novak Djokovic ve şu anda en formda oyuncu Daniil Medvedev’in başkanlık ettiği kura çekiminin üst kısmında çekildiği için yarın herkes sahaya çıkacak. .

konular