Miami'deki çeyrek finallerin dışındaki Matteo Berrettini: Fritz bir maratondan sonra üçüncü sıraya kadar kazandı

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Matteo Berrettini, bir maratondan sonra Miami'nin 1000 turnuvasının çeyrek finallerinde çıkıyor. Dünya sıralamasının 27 numarası olan Roma, ATP sıralamasının 4 numarası 7-5, 6-7 (7), 7-5 olan Amerikan Taylor Fritz tarafından üç sette elendi. Maç iki saat 44 dakika sürdü ve her ikisi için de hizmette sağlamlık yaşadı (Fritz için 16 Ace ve CAPS için 17).

Berrettini ve Paolini, günahkar olmadan bile giden bir İtalya var

Massimo Calandri tarafından

27 Mart 2025

Berrettini ikinci sette 5 maç puanını iptal ediyor

İlk sette, on ikinci oyun belirleyiciydi, Amerikalı mavi hafif bir fleksiyondan yararlanmayı ve hizmeti kapmayı başardığında. İkinci sette, denge sadece büyük bir geri dönüş imzalayan beş maç puanını iptal edebilen mavi ile kravat -break'e kırıldı. Son olarak, üçüncü sette Amerikalı, onbirinci oyunun yarı finaline yol açtığı mola verdi.

Sabalenka çok güçlü, Jasmine Paolini dışarıda Miami'deki yarı finalde

Jacopo Manfredi tarafından

27 Mart 2025

Berrettini: “Acı son, ama gurur duyuyorum”

“Son sonuç için biraz acıydı, ama gurur duyuyorum çünkü betonda böyle bir tenis oyuncusu ile eşit bir oyun oynamak açık değil -SAID Berrettini -. Çok kötü çünkü yarı finaldi. “Bu yüzeyde şimdiye kadarki en iyi oyunlarımdan birini oynadım – Roman dedi – Miami'yi oynamak için asla ideal koşullar yoktu. Neyse ki başka turnuvalar ve diğer durumlar olacak”.

Fritz: “Matteo oyununun seviyesini yükseltti”

“İkinci sette yapmayı başardım – Fritz'i açıkladı – ve bunun yerine işleri son derece zorlaştırdım. Matteo seviyesini yükseltti ve üçüncüsünde çok iyi oynadım, bu yüzden kendimi kazanmak için maksimuma adamıştım. Hala durumu sıfırlamak ve dönüşü geçebilmek için en büyük güçlerimden birini gösterdiğimi düşünüyorum”.