Meteoroloji uyardı!

Ryan

Global Mod
Global Mod
Meteoroloji uyardı!

Marmara'nın kuzey ve batısı, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz ile yurdun bazı kesimlerinde yarın sağanak, Ardahan çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve kar tahmin ediliyor. Yağışların Muğla'nın kıyı kesimleri ile Antalya'nın batı kıyılarında "kuvvetli" olması bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın ülke genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak.Marmara'nın kuzey ve batısı, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Artvin, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Hatay'ın iç kesimleri

ALINTIDIR

Duru

New member
Ali Babacan kabul etmedi

Konuk olduğu canlı yayında AK Parti'den kopuş sürecini anlatan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı...
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ryan.

Ruhum

New member
Ali Babacan kabul etmedi

Konuk olduğu canlı yayında AK Parti'den kopuş sürecini anlatan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisinin partiden ayrılmasını istemediğini belirterek "Bana birkaç tane farklı pozisyon teklif etti. Ancak hiçbirini kabul etmedim"...
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ryan.

Pinar

Global Mod
Global Mod
Ali Babacan kabul etmedi

Konuk olduğu canlı yayında AK Parti'den kopuş sürecini anlatan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisinin partiden ayrılmasını istemediğini belirterek "Bana birkaç tane farklı pozisyon teklif etti. Ancak hiçbirini kabul etmedim"...
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ryan.

Ece

New member
Ali Babacan kabul etmedi

Konuk olduğu canlı yayında AK Parti'den kopuş sürecini anlatan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisinin partiden ayrılmasını...
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş.