Melissa Satta: ‘Matteo Berrettini ile hikayem için zorbalık’

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Sosyal medyada sert çıkış melisa satta. Eski doku, tenisçiyle olan hikayesi nedeniyle uzun süredir nefret edenlerin hedefindeydi. Matthew Berrettini. 27 yaşındaki Romalı oyuncunun her olumsuz sonucu için, en son Montecarlo’daki Masters 1000’in 16. turundaki en son çekiliş, sosyal kalabalık tarafından ana sebep olmakla suçlanan showgirl’e yönelik bir dizi hakaret ve suçlama dünyadaki mevcut 22 numaranın kötü sonuçlarından. Satta, “Bir süredir sosyal medyada oldukça gerçeküstü bir durum yaşıyorum” diyor. Birkaç aydır hakaret olarak tanımladığım mesajlar alıyorum. zorbalık ve ayrıca cinsiyetçilik, çok önemli ve benim çok hassas olduğum iki konu. Bu, her gün buna benzer durumlarla karşılaşan birçok kıza göndermek istediğim bir mesaj.”

Melissa Satta ve Matteo Berrettini Miami'de

Melissa Satta ve Matteo Berrettini Miami’de

Melissa Satta: “Hikayem için saldırıya uğradım”

Video şöyle devam ediyor: “Kişisel hikayem, yaşadığım duygusal hikaye yüzünden saldırıya uğruyorum ama her gün başka birçok nedenden dolayı zorbalığa uğrayan birçok kız var. 2023’te bu tür zorbalığın artık olmaması gerektiğini düşünüyorum. ne de bu tür bir cinsiyetçilik. Yıllar önce tanınmış bir figür olmayı seçtim ve kabul ettim, tanınmış biri olmak için ne gerekiyorsa kabul ediyorum, kendimi sosyal medyada anlatmaktan, size işimi anlatmaktan, işimi yapmaktan mutluluk duyarım. Anne rolü de kadın ama yine de birkaç şeyi kendime saklamayı seviyorum.”

Matteo Berrettini, Melissa Satta ile hikaye ve keşfedilecek zafer: “Aşk asla bir hata değildir. Hakaretler incitir”

muhabirimiz Paolo Rossi tarafından

13 Mart 2023

Satta: “Sosyal medyayı seviyorum ama neden hakaret?”

Melissa Satta ve Matteo Berrettini birkaç haftadır düzenli bir çift oldular ve yakın zamanda hikayelerini kamuoyuna açıkladılar. “Şu anda sadece başka biriyle duygusal bir durum yaşamaya çalışıyorum, sadece mutlu olmaya, huzur ve sükunet anımı bulmaya çalışıyorum. Bence bu bir hata değil, ben tanınmış biriyim ama aynı zamanda her gün anne olan ve spot ışıklarından uzakta gerçekten normal bir hayat yaşayan normal bir kız. bu günlerde ne olduğunu bilmiyorum, belki de kadın olmakla suçlanıyorum gerçekten 2023’te parmağımızı doğrultmamız gerekiyor bir kadın çünkü partneri işinde biraz daha zor bir an yaşıyor ve işte zor bir an yaşayan kadın olsaydı, erkek bu şekilde suçlanır mıydı? insanın kariyerinde bir an, herkesin hayatında inişler çıkışlar olur.Sosyal medyayı seviyorum ama hakaret niye?”

Meazza stadyumunda Melissa Satta ve Matteo Berrettini

Melissa ve o gazete manşeti

eski eşi Boatengkimden bir oğlu oldu, Maddoxdaha sonra bazı gazete manşetlerine parmağıyla işaret ederek yasal işlem başlattığını da duyurdu: “Dün çok önemli bir gazete ‘Melissa uğursuzluk getirir’ gibi gerçeküstü bir manşet attı. Bunu her gün benzer zorbalık ve cinsiyetçilik durumları yaşayan birçok kız için yapıyorum. Hepimiz vicdanımıza bir bakalım, oğlumun bu nefretle büyümesini istemiyorum” dedi.

konular