Mattia Bellucci, Rotterdam'da mavi olan zafer için favorilerden ikisini ortadan kaldırdı

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Bugünden itibaren dünyadaki 68 sayısı. Turnuva başladığından beri Rotterdam tarafından ATP 500Mattia Bellucci 24 pozisyona tırmandı. Ama büyük darbe Cuma günü yaptı, iki sette dövüldü Stefanos TsitsipasHavva'da tercih edildi. Daha önce maçta Rusları yendikten sonra elenen skorbordun ikinci büyük Daniil Medvedev. “İnanılmaz rakiplerle karşılaşıyorum, her zaman eşit hissetmiyorum – Hollandalı turnuvadaki yolunu söyleyerek samimi bir şekilde söylüyor -. Amaç devam etmek ve her zaman bir adım daha atmak. Sıralama? Düşünmüyorum Bu ya da ödül parası hakkında, benim için oynamak ve geliştirmek önemlidir “.

Mattia Bellucci kimdir

23 yaşındaki Lombard olan Bellucci, belirli bir fiziğe (1.78 boyunda) donatılmış değil, kanda tenis var. Her ikisi de Ulusal Üstat Baba Fabrizio bu spora başladığı ve pratik olarak her şeyi nasıl yapacağını bildiği için: her türlü rakibe uyum sağlıyor ve maç bolluğunu okuyabiliyor. Etkili bir hizmeti, güzel bir tersine ve karşı saldırıdaki ağ inişleri olan rakipleri sık sık şaşırtmaya çalıştığı bir düzgün bir düz.

Mattia Bellucci'nin kariyeri

Bellucci'nin dönüm noktası 2021 yazında geldi. MXP Tenis AkademisiParçalarında doğan yeni bir gerçeklik, Fabio Chiappini Ve Marco Brigo. Daha fazla sabitlik, yoğunluk ve hassasiyetle çalışmaya başladı ve sonunda her hafta sıralamaya tırmanarak ödüllendirildi. Kadar 2023 Avustralya AçıkEleme ile ana skor tahtasına girmeyi başardığında.

Bellucci'nin son iki yılı

Kazanarak 2024'te başlayın Hamburg'da İlk Çift Challenger Başlığı İsviçre Bertola ile. Grand Slam'daki niteliklerin üstesinden gelmek için geri döner, AL Roland Garrosancak ilk turda Tiafoe tarafından elendi. Nottingham Open'ın Challenger 125'inde yarı finalde yenildi, ayrıca Wimbledon Nitelikleri aşıyor ve Shelton dünyasının 14 numarasına karşı ilk turda çıkıyor. Ayrıca Atlanta'daki niteliklerin üstesinden gelir, Rinderknech tarafından çeyrek finallerde dövülmeden önce Vukic ve Mannarino'ya karşı ilk toplantıları kazanır. Turnuvanın sonunda dünyanın 125 sayısı.

Onun yükselişi, Michelsen'e karşı ikinci turunu kaybettiği Washington'daki McDonald karşısındaki zaferle devam ediyor. Cary Challenger'da finalde ilk seti kazandıktan sonra Safiullin'e veriyor ve iki maç vardı. Niteliklerin üstesinden gelir ve ilk toplantısını bir slamda kazanır ABD Açık 2024 Dünyanın üç numarasında üç sette zaferle WawrinkaO'Connell'e ikinci turda vermeden önce.

Bellucci – De Minaur Rotterdam'daki yarı finalde

18 Kasım'da Bellucci, ATP sıralamasının ilk 100'üKesinlikle terk etmek istemeyen en iyi kulüp. Yarı finalde Cumartesi günü yüzleşecek Alex De MinaurDünyanın 7 numarası. Finalde varış durumunda, Bellucci 57. sıraya çıkacaktı. Turnuva kazanırsa, 47 numaraya kadar çekilirdi. Mavi şu anda durmak istemiyor.