Kyrgios, Sinner'a karşı: “Avustralya Açık'ta onunla karşılaşırsam kalabalığı ona karşı salacağım”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
“Bunu düşündüm: eğer onunla oynarsam Jannik Günahkar ileAvustralya Açık Seyirciler arasındaki herkesin ona saldırmasını sağlamaya çalışırdım. Her şeyi tam bir isyana dönüştürürdüm. Bütün saygımı kaybedebilirdim, her şey cehenneme giderdi, kazanmak için her şeyi yapardım.” Nick KyrgiosUzun bir sakatlığın ardından 2025'in ilk Slam'inden hemen önce sahalara geri dönecek olan Avustralyalı tenisçi.

“İçimde ateş varmış gibi hissediyorum, bir şeyler var… Dürüst olalım. Sadece sahaya çıkıp Sinner'a karşı oynamak istiyorum. Benim bir parçam – Querrey ve Steve Johnson'ın “Nothing Major” podcast'inde açıkladı ve Jack Sock – sadece oraya gidip tekrar oynamak için kendimi düdüklü tencereye koymayı düşünüyorum, o kadar çok göz üzerimde olacak ki, sanki herkes o anı bekliyormuş gibi hissediyorum.”

Kyrgios neden Günahkar'a saldırıyor?

Bu, Kyrgios'un (eski Rus tenisçinin) ilk saldırısı değil. Anna KalinskayaGüney Tirol'ün şu anki kız arkadaşı) dünyada bir numaraya yükseldi, olaydan sonra patlayan bir nefret Clostebol vakası İtalyan şampiyonu da dahildi. “Günahkar çok saçmadır – demişti geçmişte – iki yıl boyunca oyundan uzak kalması gerekiyor”.

Konular