Karabük, Adıyaman ve Bilecik’te okullar tatil mi? Bugün 19 Ocak Çarşamba Karabük, Adıyaman ve Bilecik’te okullar tatil mi ilan edildi?

ffalivvv

New member
Türkiye’nin çeşitli vilayetlerinde tesirli olan kar yağışının akabinde arka arda tatil haberleri gelmeye başladı. Ortalarında Diyarbakır, Adana ve Konya üzere büyükşehirlerimizin de olduğu 52 vilayetimizde ağır kar yağışı niçiniyle eğitime orta verildi. Karabük, Adıyaman ve Bilecik’te okullar tatil mi? Bugün 19 Ocak Çarşamba Karabük, Adıyaman ve Bilecik’te okullar tatil mi ilan edildi?

KARABÜK, ADIYAMAN VE BİLECİK’TE OKULLAR TATİL Mİ?

Yapılan açıklamaya nazaran yarın 52 vilayetimizde okullar kar yağışı niçiniyle tatil ilan edildi. Bu vilayetler içinde Karabük, Adıyaman ve Bilecik’te yer almaktadır. Yani bugün 19 Ocak Çarşamba 2022 tarihinde Karabük, Adıyaman ve Bilecik’te okullar tatil olacaktır.

KARABÜK

Karabük kent merkezi ve ilçelerinde tesirli olan kar yağışı, ulaşımda aksamalara niye oluyor. Sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı niçiniyle kent merkezinde şoförler yolda kuvvetlikle ilerledi. Karadeniz’i İstanbul’a bağlayan D-100 kara yolu Kemikli rampaları ve Karabük-Bartın kara yolunun Beştepeler mevkiisi ile 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi’nde vakit zaman ulaşımda aksama yaşanıyor.

ADIYAMAN

Evvelki akşam yalnızca taşımalı eğitime 1 gün orta verilmesine karar veren Adıyaman Valiliği, bugün eğitim ile ilgili yeni bir karar aldı. Salı ve Çarşamba günü tüm birinci ve orta dereceli okulların tatil edildiği belirtildi. Adıyaman Ulusal Eğitim Müdürlüğü tarafınca yapılan yazılı açıklamada, “İlimiz genelinde olumsuz hava şartlarına bağlı bir olumsuzluk yaşanmaması için, 18/01/2022 Salı ve 19/01/2022 Çarşamba günleri, Valiliğimiz sonucuyla Adıyaman vilayet genelinde (ilçelerimiz dahil) eğitim-öğretime 2 (iki) gün orta verilmesi kararlaştırılmıştır” tabirleri kullanıldı.

BİLECİK

Bilecik’te sabah karşı başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı daha sonrası okullar tatil edildi. Bilecik Valiliği Vilayet Hıfzıssıhha Konseyi sonucunca bugün öğlenden daha sonra ve yarın tüm gün Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm resmi, özel okul ve kurumlar tatil edildi. Ayrıyeten kamuda çalışan engelli işçi de bu süreçte idari müsaadeli sayılacaktır.

Haberler.com – Gündem

Kar Yağışı, Okul, Gündem, Hayat, Haber