Jannik Sinner, Şangay’da Giron’u yendi ve ATP Finallerine katılmaya hak kazandı

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Jannik Sinner, Şanghay turnuvasında üçüncü tura yükseldi, ancak asıl önemli olan, Marcos Giron’a karşı kazandığı zaferle, 12-19 Kasım tarihleri arasında Torino’da düzenlenecek olan ATP Finallerine geçişi garantilemesi.

Mavi, n. Sıralamada 4. sırada – kariyeri boyunca Pekin’de kazandığı dokuzuncu ATP şampiyonluğundan sonra en iyi tarihsel sıralama – ve altıncı sıradaki favorisi olarak, 7-6’lık skorla otuz yaşındaki Amerikalı n.80 ATP’yi geride bıraktı. (7), 6- 2. Üçüncü turda Sinner, 29. ATP’li ve 25. seribaşı Arjantinli Sebastian Baez’i bulacak: ikisi arasında emsal yok.

“Maçtan önce matematiksel olarak finale çıkabileceğimi biliyordum ve çok mutluyum. Sezonun ana hedefi Torino’ya gitmek. Ayrıca evimde oynayacağımız için de mutluyum. Şimdi önümüzde iki ay daha var. . Bunu doğru zamanda düşüneceğiz” .

Şangay’daki maç hakkında: “İlk maç hiçbir zaman kolay olmadı. Maçımın seviyesini yükseltmem gerektiğini biliyordum – maçta zihinsel olarak kalmaya çalıştım ve iyi çalıştığımı düşünüyorum. Maçın sonunda Kesinlikle iyi bir tenis oynadım”.

Matteo Arnaldi de ilerliyor

Matteo Arnaldi de ilerliyor. Dünya sıralamasında 42. sırada yer alan 22 yaşındaki Sanremolu oyuncu, geriden gelerek sıralamada 27. ve sıralamada 21. sırada yer alan Alman Jan-Lennard Struff’ı 3-6, 6-3, 6-‘lık setlerle mağlup etti. İki saat 19 dakikalık oyunda 4. Arnaldi, rakibinin en tehlikeli silahı olan servisiyle fark yarattı: 2 çift hataya karşı 8 as, ilk servislerin %63’ü ile puanların %71’ini eve getirdi ve skorların %56’sını kazandı. ikinci. Arnaldi, aldığı 11 kırılma noktasından 8’ini kurtardı ve 12 serbest hataya karşı 26 galibiyet elde etti (Struff için 17’ye karşı 12). Şimdi Arnaldi, sıralamada 16. ve sıralamada 15. sırada yer alan Amerikalı JJWolf ile İngiliz Cameron Norrie arasındaki maçın galibini bekliyor.