Jannik Alcaraz'a girer, ama yine de başarılı

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Hafta sonunun sonunda, İtalyan tenisi tarihinde daha mutlu, Tiber ve Monte Mario arasındaki tehlikede olan dört başlıktan oluşan bir ganimetle, elbette Yasemin Paolini Plus Sara Errani ve Jannik Sinner'ı övmek için sıfatların eskortunu tükettim. Finalde dünyadaki dünyanın 7-6 6-1 için yenilgisi, üç aydan fazla bir süredir (“… kolay olmaktan uzak”, onları tanımladığını) düşünürsek, onun için fantastik son dokuz günlük bölüm olarak hatırlanacak. Bugün yenmek için, ATP sıralamasının 2 numarası olan Carlos Alcaraz'dı, mevcut tenis döngüsünün ikisini önemli olduğunu doğruladı: şimdilik bazı mükemmel destekleyici aktörler, onları sadece bir günde geçmeyi umabilir.

Gün, uluslararası kadınların çift turnuvasında en güçlü olanın geçen yıl olduğu gibi Paolini ve Errani'nin en güçlü olduğu teyitiyle başladı. Belçika Elise Mertens ve Rus Veronika Kudermetova gibi karşı uzmanlar, mavi Olimpiyat altın madalyaları, her iki sette de 0-4'ün altında olduktan sonra çifte işletmeyi hakim hale getirdi. Yasemin, dünün zaferinden (“… uykuya dalmak için mücadele ettim”) bitişten sonra, Sara'da olağan motivasyon aracı bulundu. Aralarındaki teknik ve kişisel uyum işe yaradı, şimdi çok rodaik bir çift. Skor, 6-4 7-5, tesisler göz önüne alındığında etkilidir: Krizler, Lucchese ve Romagna zeka ve kararlılıkla yanıt verir.

Pazar vurgusu Sinner vs. Alcaraz'dı. Maçta, başlangıçta çok fazla denge ve daha sonra İspanyolun yaygınlığı olan açıkça iki farklı aşamaya sahipti. Hızlanmalar veya geriye doğru, on iki oyun için eğlence, bir veya diğerinin sık sık beceri parçalarıyla garanti edildi. Hizmetin deseni genellikle sonucu olan merkezi ve kesin yanıt kazançları çapraz veya uzun süre ile çıkmak için tekrarlanmıştır.

Çatışmanın yönünü değiştiren pasaj, Cevaptaki Jannik 5-6 15-40'da olduğunda, on ikinci oyunun sonucuydu: Acele israfında fazlalık için ayarlanan iki set, üçüncüsü temin edilmedi. Tie molasında Carlitos Minibreak Extra'yı yönetti ve geri almadı (7-5). İkinci kısım İtalyanların Murciano'yu endişelendirebildiğini hiç görmedi.

Burada 37 yaşında olan Alman Andrea Petkovic'in günahkârından eşit bahsetmem kolaydır.

Bu iç gücü altı yıl önce, Roma'daki South Tyrolean'ın Amerikan Steve Johnson'a karşı çıkmasından sonra, iptal edilen bir maç noktası ve sonraki beş oyun fethedilen beş maçtan sonra hissettim. Şimdiye kadar, şimdiye kadar, onlarca basın konferansını da gören ve dinleyen onunla yüz yüze, “maçın başında merkezdeki gerilimi hissettim. Sonra tuvalete gittim, biraz zaman aldım ve her şey değiştim, aynı zamanda seyirci benimle olduğu için.

Burada Roma öğleden sonra, altı yıl sonra, her zamanki büyük rakibi yenmeye çalışmak, kariyerinde yirminci ATP unvanını almak, 1976'da Adriano Panatta'nın elinde olan kupayı yükseltmek için. Gelecek Pazar başlayacak olan Roland Garros'ta Carlitos'un intikamını ilk hedefleri olarak alacağına söz verdi. Bununla birlikte, her zamanki gibi analitik, basın toplantısında “hala küçük bir oyunu kaçırdığını açıkladı. Maçları oynama alışkanlığından kaynaklanan yoğunluğu bulmalıyım, Dünya'da daha iyi hareket etmeyi öğrenebilirim”. Çünkü, sağlamlaştırılmış kimliğe ek olarak, Petkovic tarafından tanımlanan somutluk ve alçakgönüllülük, samimiyet Jannik'in bir başka kalitesidir.

Ayrıca Alcaraz için çok fazla anlayan birinin yargısına güveniyorum, İsveçli paspaslar Wilander, Globetrotter'da yedi slam şunlar: “Ona oynamaya baktığımda, bazı şeylerin gerçekleşmesini bekliyorum. Yine de kariyer boyunca tutarsızlıklarla birleşeceğine ikna oldum. Bazen mucizeler yapacak, ancak diğer zamanlar böyle olmayacak.

Jannik ve Carlos gibi iki kişilik ile patlamış mısır, bir bira, koltuk ve TV'yi temin etmemiz gerekiyor. Gerisi düşünecek.