İtalyan Uluslararası Şampiyonası'nda Tabilo tarafından elenen Djokovic: “Dengem yoktu, belki de su şişesinin hatasıydı.” Passaro da yok

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Roma da kaybediyor Novak Djokovic. Tek erkeklerde dünya 1 numarası üçüncü turda elendi İtalyan uluslararasılar. Foro Italico'yu altı kez kazanan takım, son 32 turunda Şili'ye yenildi. Alejandro TabiloUluslararası sıralamada 32. sırada, sıralamada ise 6-2 6-3'lük skorla 29. sırada yer alıyor.

Djokovic, İtalya Uluslararası Şampiyonası'ndaki ilk maçını kazandıktan sonra tribünden düşen su şişesi nedeniyle yaralandı.

kaydeden Paolo Rossi

10 Mayıs 2024

Djokovic elendi: “Belki de su şişesinin hatasıdır”

“Bilmiyorum, kontrol etmem gerekecek ama olabilir”. Djokovic kendisine su şişesi olayının elenmesinde etkili olup olmadığını soranlara bu şekilde yanıt verdi. “Durum farklıydı, diye devam etti. Basit bir antrenman yaptım, hiçbir şey hissetmedim ama hatta diğer seferkiler gibi bile değildim. Bugün, yoğun stres altında, oldukça kötüydü, ağrı açısından değil.” Ama denge açısından hiçbir koordinasyonum yoktu. İki gece öncesine göre tamamen farklı bir oyuncuydum. Tıbbi kontroller yapıp neler olduğunu görmem gerekiyor.”

Djokovic bisiklet kaskıyla imza dağıtıyor: Tenisçinin su şişesi kazasından sonraki ironisi

11 Mayıs 2024

Passaro da elendi

Acı Pazar da Francesco Passaro'nun. Perugia'dan gelen 23 yaşındaki oyuncu (n.240 ATP), eşitlik bozmalarda üst üste üç maç kazandıktan sonra (ikinci ön eleme maçının sonuncusu) mağlup oldu. Nuno Borges (n.53 ATP) Grand Stand Arena'da 3 saat 7 dakika süren zorlu mücadele sonunda 4-6 7-6(8) 7-6(4)'lük skorla mücadele etti. Böylece İtalyan futbolcunun son 16 turuna çıkma hayali, 27 yaşındaki Portekizlinin Luciano Darderi ile Alexander Zverev arasındaki maçın galibini beklediği son dalışla sona eriyor.

Uluslararası, üçüncü turun diğer sonuçları

Thiago Monteiro (Sütyen) b. Miomir Kecmanoviç (Sırp) 6-2 4-6 7-6 (6);
Karen Khachanov (Rus, 16) b. Francisco Cerundolo (Arg, 20) 6-2 6-4

Konular