İbiza'daki Alcaraz'ın Dizginsiz Günleri: Partilerde Partiler ve DJ setleri. Ama şimdi kraliçeye gidiyorum

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Roland Garros'taki başarı sürüklendi Carlos Alcaraz yeni bir boyutta. Destansı savaşa karşı kazandı Jannik Sinner Beşinci setin kravat molasında İspanyolları tenis ölümsüzleri arasında yansıttı ve ona yeni farkındalık, aynı zamanda İtalyanların gerçek ve tek rakibi statüsü verdi. Hafiflik arzusu Paris şirketini anlaşılabilir bir şekilde izledi.

Ibiza'daki tatiller

Sinner Sesto'daki aileye dönerken, Alcaraz Ibiza'yı kısa bir geri çekilme olarak seçti. İspanyol şu adreste fotoğraflandı Beach Club Ushuaia: DJ'lerin ve canlı sanatçıların harika müzikleri, gösterileri ve olağanüstü bir dizisi. Alcaraz'ın bir sonraki hedefi KraliçeAncak varlığı sadece önümüzdeki birkaç gün içinde doğrulanacak. Bunun yerine günahkar sahnede, her zaman çimlerde, ama Halle'de olacak.

Alcaraz ve Sinner, Roland Garros'ta kazandıkları şey bu

Niccolò Maurelli

09 Haziran 2025

Koçun ifadeleri

Carlos'un nerede olduğu sorulduğunda, şaka yapmasına rağmen koç Juan Carlos Ferrero Endişesini gizlemedi: “Tenisten ayrıldı. Ona eğlenmesini söyledim çünkü hak ettiğini söyledim, ama her zaman bir tenis oyuncusu olduğunu hatırlamak için. Durumun nasıl olduğunu biliyoruz. İyi bir ruh hali içinde olacak ve geri dönüşünde, tenis ve yenilenmiş olacak. Dostlar ile zaman gibi düşünmek ve yaşamak için, zaman gibi düşünmek, sürekli düşünmek değil, sürekli düşünmek değil,. Gerçek sadece ara sıra olur “.