Halle’de Sinner’ın çeyrek finaldeki rakibi Bublik

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Raketin sapıyla vurun, aşağıdan servis yapın ve birçok çift hata yapın. 26 yaşındakilerin tarzı Alexander BublikKazak No. 48 Atp Jannik Günahkar çimlerde çeyrek finalde karşı karşıyaatp Halle’de 500, Cuma günü Centrale’de 12’den planlandı. Her zaman Güney Tirol tarafından kazanılan üç emsal, sonuncusu ‘s-Hertogenbosch, birkaç gün önce. Eksantrik ve öngörülemez bir karaktere sahip olan Bublik, Avustralyalılarla kısa sürede karşılaştırmalar kazandı. Nick Kirgiosaynı zamanda büyük yeteneği paylaştığı kişi.

Bublik ve tenis nefreti: “Babam beni oynamaya zorladı”

“Tenisten tüm kalbimle nefret ediyorum, sadece para için oynuyorum” dedi. Bublik deTakım bir kaç yıl önce. İki yaşında yapmaya başladığı sporla ilgili romantik olmayan bir vizyon: “Babam oynamaktan hoşlanıp hoşlanmadığımı sormadan bana elinde bir raket verdi”. Yıllar içinde Bublik muhteşem ve güçlü bir oyunla göze çarpıyordu. Repertuarındaki en iyi şutlardan biri, rakiplerini şaşırttığı aşağıdan yaptığı servis. Ama aynı zamanda yukarıdan da göze çarpıyor: atışları 230 km / s’ye ulaşıyor ve ikinci toplar da farklı değil.

Risk almayı o kadar çok seviyor ki, 2019 baskısında Bize Açık tek maçta 26 çift hata yaptı. İnanılmaz raket sapı vuruşundan bahsetmiyorum bile, dolayısıyla Bublik en önemli mücadelelerde bile ayrılmıyor: 2022’de finalde kullandı.atp Metz’in tarafından iki sette kazandı Lorenzo Sonego. Resmi tamamlamak için, aynı adı taşıyan ve Rus kökenli olduğu Alman ile eski bir kavga, Zverev, N. 22 Atp, ancak Bublik insanlara “köprünün altından sular” olduğunu bildirmek istiyor.

Bublik, oğul ve değişme arzusu

Oğlunun doğumu, küçük olan Vasilihayatını değiştirdi ama Bublik açıktı: “Tenis oynamanı istemiyorum”. Onu oynamaya zorlayan babasının hatırası hala güçlü. Birkaç ay önce verdiği bir röportajda “Doğduğundan beri sadece onu düşündüm, çimde veya toprakta oynamam umurumda değil” diye eklemişti.

Bublik, 30 saniyede üç raket parçaladı

Son fantezilerden biri, muhtemelen bir rekor, geçen Şubat’a kadar uzanıyor:atp Montpellier’likendisini unvanın sahibi olarak sunduğu yerde, Fransızlara karşı kaybettiği maçın sonunda (otuz saniyelik finaller) 30 saniyede üç raketi yok etti. Gregoire Barrere.