Günahkarın kardeşi: ''Jannik'in zaferini iş sırasında konteynerden gördük, başarı bizi değiştirmedi''

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Sırasında Jannik Günahkar Geçen Pazar Melbourne'de ilk kariyer Slam'ini kazandı. erkek kardeş Mark Jannik İtalyan tenisi için tarihi bir başarıya imza atıyor olmasına rağmen işini düzenli olarak sürdürmeye devam etti. Çocukların en büyüğünün bir meslektaşının sözleri, ''Ara sıra cep telefonuna bakmadan önce beşinci seti bir konteynerden gördük'' Peder Hanspeter Ve anne SiglindeKadınlar Alp Disiplini Dünya Kupası'nda sağlık güvenlik servisinin başkanı olarak yer aldı.

Günahkar dünyada 4 numara, ancak ATP Finalleri sıralamasında 1 numara. Jannik'in Torino'dan bir adım uzakta olmasının nedeni budur

kaydeden Gabriele Boncontro

29 Ocak 2024

Günahkar, Cortina'dan Melbourne'a

1998 yılında Rusya'nın Rostov kentinde doğan ve dokuz aylıkken evlat edinilen Mark Sinner, bugün Bolzano'ya birkaç kilometre uzaklıktaki küçük bir köy olan Vilpiano'daki İtfaiye Teşkilatında eğitmenlik yapıyor. Geçen Pazar, final maçına denk gelecek şekildeAvustralyalı Açık, Mark, Gut-Behrami'nin kazandığı kadınlar Super-G yarışının planlandığı Cortina d'Ampezzo'da kar üzerindeydi. Mark'ın bir meslektaşının söylediğine göre Gazzetta dello Sportİkiliden daha az ünlü olan Günahkar, küçük kardeşinin maçına zaman zaman cep telefonundan göz atarak idare etmek zorunda kaldı, ilk iki sette büyük zorluklar yaşadı. Daniil Medvedev Efsanevi geri dönüşten önce. Şans eseri, kayak yarışı bittikten sonra Mark beşinci ve belirleyici bölümün tamamını izleme fırsatı buldu: “Başlangıçta zorlandık, sonra bir konteynere sığındık” diyor meslektaşı.

Günahkar, 1 numara olmak için uzun bir yolculuk

kaydeden Paolo Rossi

30 Ocak 2024

Mark Sinner: ''Başarı bizi değiştirmedi''

Sinner ailesi çok yakındır. Melbourne'deki ödül töreni sırasında Jannik, kendisini yetiştirmedeki temel rollerinden dolayı ebeveynleri Hanspeter ve Siglinde'ye kamuoyu önünde teşekkür etti. Kardeşiyle de ilişkisi çok yakın. ''Başarı ve popülerlik bizi değiştirmedi, hayatım aynı kaldı. Her zaman yaptığımı yapmaya devam ediyorum'' diyor Mark, yakın zamanda gazeteye verdiği bir röportajda Güney Tirol bazı aile anekdotlarını anlatmıştı: ''Jannik'in elde ettiği sonuçlardan mutluyum, onu annem ve babam gibi her gün takip ediyorum. Birkaç kez tartıştık ama çabuk barıştık. tenis? Onunla oynamaya çalıştım. Başlangıçta değiş tokuş yaptılar, sonra kaçtı ve bu imkansızdı ''. İyi bir arkadaşsın, Mark.

Sinner, Avustralya Açık finalini belirleyen Medvedev'e karşı inanılmaz puan: 35 saniyede 27 şut

30 Ocak 2024

Konular