Günahkar ve iş ahlakı: “Eve gitmek istersem bunu yapmakta özgürüm ama istemiyorum”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Intesa San Paolo-Sky röportajının ön izlemesinde, “Tenisin ötesinde Jannik, Sinner hikayesini anlatıyor”Sosyal medyada yayılan dünyanın 1 numaralı tenisi, Federico Ferri'ye profesyonellik kavramını ve bunun 23 yaşında bir çocuk olarak hayatına getirdiği sınırları anlatıyor. Bunlar arasında belki de eve, daha sık Sesto'ya dönmekten vazgeçmek de var: “Kişi olarak hiç değişmedim, başarı beni hiçbir zaman değiştirmedi ve karşımdaki insanlara, karşımdaki insanlara nasıl davrandığımı değiştirmedi. Değişen şu ki, biraz daha az boş zamanım var. Çünkü ben tüm zamanını çalışmaya adayan bir insanım. Yani yarın eve gitmek istersem oraya gidebilirim. 13 buçuk yaşında evden ayrıldığımda başladığım kariyerim nedeniyle bunu istemiyorum. Belki yılda 3-4 kez giderim ama sadece ailemi ve büyükannem ve büyükbabamı görmeye giderim. ” temel ilkeler: “Dağları, bildiğim yolları, yokuşları, herhangi bir şeyi gördüğümde kendimi evimde hissediyorum çünkü orada özgür hissediyorum, ama bütün insanlar beni şu anki halim olarak değil, daha önce olduğum kişi olarak tanıyor.”

Teniste 'antrenörlük' dönemi başlıyor, antrenör ve oyuncu maç sırasında birbirleriyle konuşabilecek

kaydeden Jacopo Manfredi

23 Ekim 2024

Günahkar: “On beş yıl daha oynayacağım”

Sinner gelişmeyi bırakmak istemiyor: “Artık çalışmaya devam etmenin ve gelişmenin zamanı geldi çünkü sizi kovalamak isteyen tüm oyuncular var. 15 yıl daha oynayacağım, umarım vücudum buna dayanır” 15 yıl uzun bir süre sanılıyor ama öyle değil çünkü mesela buraya aynı otelde, aynı odada geldim ve kendi kendime 'bu sene çok hızlı geçti' dedim. Mümkün olduğu kadar uzun süre oynamaya devam etmek için tüm seçimleri yapın, ancak zaman bile harcayamayız çünkü bu, gelişme, çalışma, kazanma arzusu ve etrafınızda size yardımcı olabilecek insanların bulunması arasında güzel bir dengedir.” Davis Kupası finallerinde Sinner inanılmaz derecede düşük bir profil çiziyor: “Bu yıl hala oynanacak Davis Kupası var, çok mutluyum… eğer kaptan beni ararsa.”