Günahkar ve doping davası: “Bana kimin gerçekte arkadaşım olduğunu, kimin olmadığını gösterdi”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
“Bana kimin gerçekte arkadaşım olduğunu, kimin olmadığını gösterdi. Arkadaş olduğunu düşündüğümüz insanların aslında öyle olmadığını, arkadaş olduğunu düşünmediğim kişilerin ise öyle olduğunu fark ettim.” Röportajın doping vakasıyla ilgili bir bölümü Jannik Günahkar25 Ekim Cuma gününden itibaren yayınlanan orijinal Sky Sport prodüksiyonu 'Jannik, Beyond Tennis – Chapter 3'te yer alıyor.

Günahkar: “Çocukken komşuma dahili telefon şakası yapmıştım. Tenisi seviyorum; eğer eve dönmek isteseydim bunu yapmakta özgürdüm ama istemiyorum.”

23 Ekim 2024

Günahkar: “ABD Açık'ta başkalarının bakışlarını gözlemlemek için etrafıma baktım”

“Hassas bir dönemdi” diye ekliyor Sinner, nasıl davranacağımı bilmiyordum, işler kontrolüm altında değildi. Medvedev'e karşı oynanan maçtan önceki akşam olduğu gibi (Wimbledon'da çeyrek final, ed) uyuyamadım. .) Bir sabah uyandım ve yargıcın kararının da bana bağlı olmadığını fark ettim, ABD Açık'ta dava kamuoyuna duyurulduktan sonra antrenman programımı değiştirmek zorunda kaldım, bakışları gözlemlemek için etrafıma baktım. başkalarının.”

Günahkar ve doping: Wada'nın temyizinden sonra risk altında olan şey

28 Eylül 2024

Takımın önemi

“Ekibimin her zaman bana yakın olduğu çünkü buna ihtiyacım olduğu zor bir dönem. Örneğin, Darren (Cahill, ed.) Avustralya'daki evine gitmeyip bana geldi, o benimleydi, babamdı.” Onlar sayesinde kendimi güvende hissettim, korundum.” Şöyle bitiriyor: “Tenis benim işim ve tutkum. Sorun ve iş birbirinden ayrılmalıydı. Ve sahada her zaman iyi hissetmeye çalıştım, kendimi her zaman zihinsel olarak iyi oynamaya hazırladım ve sonunda tam da bunu yapmaya çalıştım. Bunu yapmayı başardım. Ayrıca en önemli şey de bu, eğer bunun benim hatam olduğunu bilseydim bence böyle oynamazdım.”

Sinner ve Alcaraz, Six Kings Slam finalinin ardından Riyad'da

Sinner ve Alcaraz, Six Kings Slam finalinin ardından Riyad'da

Sinner ve Alcaraz, Six Kings Slam finalinin ardından Riyad'da (afp)

“15 yıl daha oynarım”

Sinner şöyle açıklıyor: “Yarın eve gitmek istersem giderim ama istemiyorum çünkü kariyerim 13 buçuk yaşında evden ayrıldığımda başladı. Artık 23 yaşındayım ve her zaman hayalini kurduğum noktaya ulaştım: Bir numara olmak. Şu anda çalışmaya ve gelişmeye devam etmelisiniz, çünkü sizi takip etmek isteyen tüm oyuncular var.” Ve geleceğe dair: “15 yıl daha oynayacağım ve umarım vücudum buna dayanır. 15 yılın uzun bir süre olduğunu düşünüyorsunuz ama öyle değil çünkü bugün kendi kendime 'bu yıl gerçekten çok hızlı geçti' dedim. Mümkün olduğu kadar uzun süre oynamaya devam etmek için tüm seçimleri yapmaya çalışıyoruz, ancak zamanı bile boşa harcayamıyoruz çünkü bu güzel bir gelişme dengesi. Çalışın, kazanmayı arzulayın ve etrafınızda size yardımcı olabilecek insanlar olsun.”

Konular