Günahkar, Riccardo Piatti'nin akademisinde Bordighera'da antrenman yapıyor: 2022'de ikisi arasındaki kopuş

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
13 yaşından 20 yaşına kadar Jannik Günahkar o eğitildi Bordigheraiçinde Tenis Merkezi Plakaları. Sinner, akıl hocası antrenör Riccardo Piatti ile kendini tanıttı ve kalıcı olarak ATP sıralamasında üst sıralara girdi. Ardından 2022'de ayrılık. Six Kings Slam'in ardından bir numaralı oyuncu, sonraki turnuvalara hazırlanmak için Avrupa'ya döndü ve ayrıca bir antrenman için Liguria'daki akademiyi ziyaret etti. 16 yaşındaki çocuk onunla birlikte başrolde Manas DhamneSinner'ın eski koçu tarafından eğitilmiş genç bir Hintli yetenek. Tenis Merkezi'nin sosyal ağlarında iki oyuncunun yer aldığı bir fotoğraf yayınlandı: “Bugün Jannik Sinner ve Manas Dhamne ile harika bir antrenman yaptık. Teşekkürler Jannik!”.

Piatti'den ayrılık

2022'de Sinner ve Piatti aniden ayrıldılar. Ancak Güney Tirollü oyuncu sürtüşmenin varlığını reddetti: “İleriye doğru bir adım atmaya ihtiyaç vardı. Profesyonel bir oyuncu olduğunuzda tüm yönleri hesaba katmalısınız. Teknik, fiziksel ve zihinsel: her şey önemlidir. Yapmıyorum' Beni götürdükleri Riccardo'yla geçirdiğim yedi yılı unutuyorum ve herkesin benimki gibi bir karar verme cesaretine sahip olamayacağına inanıyorum.” Günahkar ile çalışmaya başladı Darren Cahill Ve Simone Vagnozzi. Gerisi tarih.

Konular