onurnisan
New member
“Henüz bilmiyorum, karar vermeliyim.” Jannik Sinner, Avustralya Açık'ı kazandıktan birkaç saat sonra söylemişti. 29 Ocak Çarşamba günü yapılması planlanan İtalyan tenisinin başarılarının kutlanmasında belirsizlik katılım üzerindeydi. Quirinale Cumhurbaşkanı Başkanı Sergio Mattarella. Sonunda karar geldi ve hayır. Dünyadaki 1 numaralı, Melbourne'de desteklenen büyük çaba ve doktorlar ona mutlak dinlenmeyi tavsiye ettikten sonra yorgunluktan muzdariptir.
Sinner'ın Planı: Rotterdam'ı, Quirinale'deki varlığından şüphe ediyor. “Çıkarmam gerekiyor”
Muhabirimiz Massimo Calandri tarafından
28 Ocak 2025
Mattarella'dan diğer blues gidecek
Mattarella'dan, Kaptan Filippo Volandri liderliğindeki Davis milli takımının geri kalanını ve Tathiana Garbin ile son Billie Jean King Cup'ı kazanan mavi, dümende Tathiana Garbin'i sunacak.
Bertolucci: “Giderdim”
“Bu törenleri terk et, uzun süre manastırdı ve bu nedenle birkaç gün dinlenmek ve daha sonra Cuma gününden bin ayrılmak isteyecek. Cumhuriyet Başkanı'na hayır dediğinizden emin olun … Kişisel seçimler, diyelim, “dedi. Gitirdim, ama onun gibi yorgun değilim, ama hiç quirinale aramadılar, geceleri ve gizlice kimse tarafından alınmadan geri döndüğümüz Davis'i kazandığımızda “.
Sinner'ın Planı: Rotterdam'ı, Quirinale'deki varlığından şüphe ediyor. “Çıkarmam gerekiyor”
Muhabirimiz Massimo Calandri tarafından
28 Ocak 2025

Mattarella'dan diğer blues gidecek
Mattarella'dan, Kaptan Filippo Volandri liderliğindeki Davis milli takımının geri kalanını ve Tathiana Garbin ile son Billie Jean King Cup'ı kazanan mavi, dümende Tathiana Garbin'i sunacak.
Bertolucci: “Giderdim”
“Bu törenleri terk et, uzun süre manastırdı ve bu nedenle birkaç gün dinlenmek ve daha sonra Cuma gününden bin ayrılmak isteyecek. Cumhuriyet Başkanı'na hayır dediğinizden emin olun … Kişisel seçimler, diyelim, “dedi. Gitirdim, ama onun gibi yorgun değilim, ama hiç quirinale aramadılar, geceleri ve gizlice kimse tarafından alınmadan geri döndüğümüz Davis'i kazandığımızda “.