Günahkar, ikincisi de iyiydi: Kooyong Classic'te Ruud'u yendi

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
İkincisi de iyi Jannik Günahkar. Avustralya Açık kuraları çekilirken (İtalyan bir numara, ilk maçına Hollandalı Botic Van de Zandschulp karşısında çıkacak), Güney Tirol'den 22 yaşındaki oyuncu sahaya çıktı. Kooyong Klasiksezonun ilk Slam'ine hazırlık görevi gören bir gösteri turnuvası.

Sinner, Avustralya Açık'ta Van de Zandschulp'a karşı ilk maçına çıkacak. Djokovic'e karşı olası yarı final

kaydeden Massimo Basile

11 Ocak 2024

Dövülmüş Ruud

Avustralyalı Marc Polmans'a karşı elde ettiği başarının ardından Sinner, Norveçliyi 6-2, 6-3'lük skorla mağlup etti. Casper Ruud1 saat 13 dakikalık oyunda dünyanın 11 numarası. Jannik, servis atışlarında çok sağlam olduğunu kanıtladı ve rakibinin servis turlarında sadece 8 sayı almasına izin verdi. “Şu anda kendimi mükemmel bir durumda hissediyorum – İtalyanların deyimiyle – Her zaman gelişmeye yer vardır, ancak kendimi iyi hissediyorum. Avustralya Açık'ta ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum”. Ruud'a karşı oynayacağı maç, Sinner'ın Melbourne'daki ilk maçından önceki son maçı olmalıydı.

Berrettini oynamıyor

Kooyong Classic'in üçüncü ve son gününde, Matteo BerrettiniAvustralya Açık'ın açılışını geçen yılın finalisti Stefanos Tsitsipas'a karşı yapacak. Romalı son anda geri çekildi.

Adelaide, Musetti'nin dışında

Lorenzo Musetti Adelaide'de çeyrek finalde duruyor. 4. sırada yer alan Carrarino, Rus uyruklu Kazak Alexander Bublik'e 6-3, 6-7 (4-7) ve 7-5'lik skorlarla üç sette mağlup oldu. Musetti üçüncü sette 5-4'lük skoru kaçırdı.

Konular