Günahkar etkisi, tükenen uluslararası maçlar ve tükenen raketler: İtalyanlar tarafından yeniden keşfedilen tenisin altın çağı

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
945
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Hepimiz tenisçi mi oluyoruz? Belki hayır ama yükselişte olan bu spora yönelik belli bir eğilim var ve bunu fuara katılım da doğruluyor. Internazionali Bnl d'Italia. Taraftarların davranışlarında değişiklik yaşanıyor tenishem tarihçiler hem de acemiler.

Internazionali Roma seyirci sayısında patlama yaşadı


Örneğin birkaç yıl öncesine kadar tenis kortuna giden tenis seyircisi Foro Italico Federer'in veya Nadal'ın maçlarını görmek istedi, daha doğrusu talep etti. Tenis oyuncularının geri kalanı mankafa ve enayi olarak görülüyordu. Ancak bu yıl senaryo önemli ölçüde değişti: Ground ve Campo Pietrangeli'deki uzun (huzurlu ve sessiz) kuyruklar (onlarca metre) tutkulu olan ve aynı zamanda antrenman sahalarını dolduran taraftarların daha büyük bir yetkinliğe sahip olduğunu gösteriyor ve belgeliyor. tenisçileri çalışırken görün.

İtalya'da günahkar etkisi


Bu ne anlama geliyor ve neyden kaynaklanıyor? Görünüşe göre insanlar artık teknik jesti yalnızca onu yapanlar değil, mutlak anlamda takdir ediyor. Örneğin Musetti'nin tek elle backhand vuruşu, estetik açıdan (sadece bir örnek vermek gerekirse) Federer'inki kadar muhteşem. Anlaşılması kolay gerçek itici güç, dünyanın iki numarasının başarılarıdır. Jannik Günahkar.

Günahkar, çünkü Roland Garros'u oynamasa bile dünyanın 1 numarası olabilir




13 Mayıs 2024


Foro Italico, önemli olan orada olmaktır


İkinci neden, Foro Italico'nun tesis olarak gelişmesi ve bu nedenle en önemli maçları görmeden bile sadece Parkın içinde olmaktan ve tekliflerin tadını çıkarmaktan mutlu olanlar var. Sonunda, muhtemelen ben de bilet fiyatları bazı alanların diğerlerinden ziyade seçilmesine katkıda bulundular, dolayısıyla tiyatroya veya müzikal bir etkinliğe gitmek gibi Saha maçlarına (kartel dışı maçlar) katılmak için 50 avro ödemek haklı görülüyor.

İtalyanlar ve tenis tutkusu


Ancak bizi İtalyan tenisçilere götüren başka göstergeler de var: İkinci El Ekonomi gözlemevine göre (BVA Doxa tarafından Subito için gerçekleştirildi), 2023 yılında Spor ve Hobi kategorisindeki nesnelerin alım satımından 3,2 milyar Euro gelir elde edildi. . Ve bu yılın ilk iki ayında, 2023'te yapılan tüm aramaların %50'si zaten kayıt altına alındı, dolayısıyla ilgide ciddi bir artış oldu. Aramaların %45'ini oluşturan “raket” kelimesi, reklam sayısında da ilk sırada yer alırken, onu top, anti-vib gibi aksesuarlar takip ediyor.

Uluslararası, daha fazla alana ihtiyacımız var


Çözüm? Tenis giderek daha popüler hale geliyor ancak insanlar cüzdanlarına dikkat ediyor. Kimse borca girmek istemez ve biz de ihtiyaçlar ve olasılıklar arasında doğru uzlaşmayı ararız. Son olarak konuyla ilgiliRoma'daki Masters 1000 organizasyonuKatılımdaki patlamanın analiz edilmesi gerekiyor: Bir sonraki zorluk, yaratıcılık ve yaratıcılıkla alanları daha da genişletebilmektir. Müşteri talebi/talebidir.
 
Üst