Günahkar: “Dünyanın en iyisi olmayı hayal ediyorum ve bunun için her şeyi yapacağım”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
“Gözlerimi kapatırsam, hedefim sıralamalarda ve bir insan olarak olabildiğince ileriye gitmek. Hayalim dünyada 1 numara olmak ve bunu başarmak için her şeyimi vereceğim. oraya gelme, pişman olmamam için yeterli olur, %100 vermediğini düşünme”. Bu büyük hırs Jannik Günahkar arifesinde Roland Garros, Pazar günü başlayacak olan sezonun ikinci Grand Slam’i. günahkar, dünyanın 8 numarası, Paris’te toprak zeminde dördüncü deneyimini yaşıyor: 2020’de geleceğin galibi Nadal tarafından çeyrek finalde durduruldu ve son iki yılda ikinci turda durdu. Supertennis’e konuşan Güney Tirol’den 21 yaşındaki oyuncu, “Fiziksel olarak çok iyiyim, iyi antrenman yaptım. Burada olduğum için mutluyum – ilk maçına kim Fransız Alexandre Muller karşısında çıkacak – Nadal’ın yokluğu? O kesinlikle Bu yıl eksik olan en önemli isim ama ben daha çok yapmam gereken şeye odaklanmış durumdayım.”

>

Çekiliş, Medvedev’in kuradaki bölümünde Günahkar

Beraberlik, maviyi Roma’da yeni kazanan Medvedev’in tarafına koydu. “Ama maç maç düşünürüm. Daha sonra kiminle karşılaşabileceğinizi düşünerek çok ileriye bakmanın faydası yok. Burada ilk tur bile zor olabilir. Ben, Alcaraz ve yeni Üç Büyükler Rune? Daha zor olduğu haftalar var ama güçlü bir oyuncu olduğumu düşünüyorum.” Ardından Berrettini için bir düşünce: “Matteo’yu özlüyoruz, grupta ve turnuvalarda kendini hisseden biri. Ama onun da güçlü bir zihniyeti var, eminim geri dönecek”.

Pazar günü sahada üç mavi

Erkekler kurasında 9 İtalyan yarışıyor, pası en son bir Grand Slam’in ana çekilişinde ilk kez yer alan Flavio Cobolli ayırdı. Üç İtalyan, Pazar günü ilk maçına çıkacak ve hepsi skor tahtasının üst kısmında yer alacak. Matthew ArnaldiDünyanın 105 numarası Kolombiyalı ile karşılaşacak Daniel Elahi Galan, sıralamanın n.90’ı. Bu, Sanremo’dan 22 yaşındaki oyuncu için Paris’teki mutlak ilk çıkışı. lorenzo musetti18 ATP ve 17. seribaşı, İsveçli ile karşılaşacak Michael Ymersıralamanın n.53’ü. Lorenzo SonegoDünyada 45, Amerikalıya meydan okuyacak Ben Sheltonsıralamanın 35’i ve sıralamanın 30’u.

Roland Garros 2023, beraberlik: Alcaraz ve Djokovic aynı tarafta, Medvedev Sinner’ın yolunda

25 Mayıs 2023

Camila Giorgi ve Sara Errani ilk kez sahneye çıkıyor

Bayanlar çekilişinde yarışta altı mavi kadın var. Pazar günü çıkış yapıyorlar Camila Giorgi Ve sara errani. WTA sıralamasında 36 yaşındaki Camila Giorgi’nin dünyada 50 numara olan Fransız Alize Cornet ile oynayacağı maçtan bekleniyor. Sara Errani, n.70 WTA ve 2012’de Paris’te finalist, bunun yerine İsviçre ile mücadele etmek zorunda kalacak Jil Teichmansıralamada 75.