Günahkar: “Dünyada 1 numara olmayı hayal ediyorum, bunun için çalışıyorum. Sanremo sadece dikkat dağıtıyor, arkadaşlarımla kağıt oynamayı seviyorum.

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Dünyanın 1 numarası: Dünya tenis podyumuna ulaştıktan sonra bir rüya. Karşı oynamak Jannik GünahkarArtık diğer tenisçiler için ekstra bir teşvik. “Ben yenilecek adam mıyım? Bu büyük bir kelime – dedi Güney Tirol'lü, bir röportajda Gösteriş Fuarı – çünkü hala çalışmam ve her şeye hazırlanmam gerekiyor, artık rakiplerim beni iyi tanıyor, zayıf yönlerim de dahil. Başarılı olup olmayacağına dair bahse girmekten hoşlanmıyorum. Ben de yenilmesi gerekenlerden biriyim diyelim.” Kendisini onlardan biri olarak görüyor çünkü ben oradayım Zverev Ve Medvedev “çok iyi oynuyorlar”. Daha sonra Alcaraz “zaten iki Slam kazandı ve benden iki yaş küçük. Djokovicçünkü Nole, Nole olarak kalıyor”.

Günahkar: “Dikkat dağıtacağız”

Günahkar da vazgeçmekten bahsediyor San RemoFestival başlamadan önce Ariston'da en çok tartışılan konulardan biri. “Çoğu zaman yüzde 99 hayır diyorum. Ancak nedeni çok basit: Şuna odaklanmak istiyorum: tenisDikkatimin dağılmasından kaçınmaya çalışıyorum. Onu “böyle kalmasını istiyorum” diye özel hayatını korumaya iten aynı gizlilik.

Jannik Sinner, tenis tutkunlarının fenomenolojisi

kaydeden Paolo Rossi

19 Şubat 2024

Günahkar: “Yüzde 100 İtalyan”

Dedikodulara rağmen yüzde 100 İtalyan olan Sinner: “Her zaman ve öyle olmaktan gurur duyuyorum: 7 yaşımdayken İtalyan çocuklarla kayak şampiyonalarına katıldım, 14 yaşımdayken Liguria'da sınıf arkadaşlarım İtalyan'dı. Sonra özür dilerim. , biz kendi Alman lehçemizi konuşuyoruz ama Sicilya'da bile İtalya'nın diğer bölgelerinde anlamadıkları bir lehçe konuşuyorlar, değil mi?”. Çok fazla görünmekten hoşlanmıyor ve “bana en yakın olan insanları korumak, onları her şeyin dışında tutmak” istediğini itiraf ederek bunu doğruluyor. Bunu yerine getirilmesi gereken küçük bir görev, neredeyse bir görev olarak görüyorum: bana yardımcı oldular, genç bir adam olarak kendime olan güvenimi kazanmak için ve bugün bir şekilde onları korumak istiyorum.” Yani çekinme yok: “Bunu konuşabilirim bile. Ama yakın çevrem de bu konuda benim gibi düşünüyor. Çünkü bana çok benziyorlar; bir bakışla anlıyoruz birbirimizi, bir anda”. Zayıf yönlerinden bahsetmişken, bunların kendisinde olduğunun farkında: “Kesinlikle evet. Bazı zorlu anları daha iyi yönetebiliyorum, hatalarımdan hâlâ öğrenebileceğim çok şey var. Şu anda iyi oynuyorum ama biraz daha zor.” anlar gelecek: bunlarla hazırlıklı olarak yüzleşmek artık önemli.”

Sinner, küçük taraftara yanıt verdi: “Bunlar kariyerimin en zor maçları”

Günahkar: “Ben normal bir adamım”

Sinner hayattayken “yalnızca işimi yapmamı engelleyen şeyleri kontrol etmek” istediğini açıklıyor. Beni ertesi gün huzur içinde antrenman yapabilecek bir konuma getirmeyen şeylerden kaçınıyorum. Ancak hayvanat bahçesine gitmek istersem , örneğin, işte gidiyorum. Ben saha dışında normal bir adamım.” Örneğin “Oyun oynamayı seviyorum Oyun istasyonu. Arada bir akşam yemeğine gidin. Çoğu zaman evde sessizce kalmayı tercih etsem de, Montecarlo. Bir fiziğe sahip olmak istediğimi söyledim Körfez Gözlemcisi? Şaka yapıyordum. Bu konuda hiçbir şey yapmazdım.”

Günahkar, kutsamadan kutsamaya (Djokovic tarzında)

kaydeden Claudio Giua

18 Şubat 2024

Günahkar: “Federer'e meydan okumak isterdim”

Daha sonra ergenlik çağına, çok genç yaşta Bordighera'ya taşınmak ve ciddi bir eğitim almak üzere terk ettiği eve geri döndü: “Onlar için de zordu. 13 buçuk yaşındaydım ve gerçek şu ki, kısa süre sonra Oraya vardığımda ağlamaya başladım. İki saat sonra aradım ve şöyle düşünmüş olmalılar: 'İşte, onu almamız lazım'. Bunun yerine onlara endişelenmemelerini, her şeyin yolunda olduğunu söyledim. Şanslıydım ki harika bir ailede kalmak Luka Cvjetkovic: İki çocuk ve bir de köpek vardı. Mutluydum, hiç köpeğim olmadı…”. Şampiyon olabilmek için çok küçük yaşlardan itibaren hiçbir fedakarlık yapmadı: “Her şeye sahibim, hiçbir şeyim yok. Hiç diskoya gitmedim, geç yatmayı sevmiyorum. Bir arkadaşımla kart oynamayı tercih ederim.” Pek çok tatminin arasında küçük bir pişmanlığının olduğunu da belirtiyor: “Geçmişten hangi şampiyona karşı oynamak isterdim? Roger Federerözlediğim şey bu.”

Jannik Sinner'ın evi

Jannik Sinner'ın evi

Jannik Sinner'ın evi (viraj)

Günahkar, Sesto Pusteria'daki evinde dinleniyor

Bu arada Sinner, turnuvayı kazandıktan sonra evinde birkaç gün dinlenmenin tadını çıkarıyor Rotterdam. ÖnündeEv Günahkarile Sesto Pusteria, hayranlar ve izleyiciler arasında keyifli ama saygılı bir yolculuk yaşanıyor. Jannik, aile evinde ebeveynlerine katıldı. Konukevinin önüne park edilen arabadan da anlaşılacağı üzere dünyanın 3 numarası kasabada görünmedi. Kısa kalışı sırasında Monte Carlo'daki olağan eğitimine devam etmeden önce huzur ve dinlenme arıyor. Köylü arkadaşları onu koruyor. Belediye başkanı şunu açıkça belirtiyor: “Gelecekte Melbourne ve Rotterdam'daki gibi başarıları kutlamak istiyorsak, onu rahat bırakıp dinlenmesine izin vermeliyiz” Thomas Summerer.

Sinner ailesi tarafından işletilen misafirhaneden bir detay

Sinner ailesi tarafından işletilen misafirhaneden bir detay

Sinner ailesi (ansa) tarafından yönetilen misafirhaneden bir detay