Giresun, Rize ve Ordu’da okullar tatil mi? 19 Ocak Çarşamba yarın Giresun, Rize ve Ordu’da okullar tatil mi ilan edildi? Bugün okullar tatil mi?

ffalivvv

New member
Türkiye’nin çeşitli vilayetlerinde tesirli olan kar yağışının akabinde arka arda tatil haberleri gelmeye başladı. Ortalarında Diyarbakır, Adana ve Konya üzere büyükşehirlerimizin de olduğu 45 vilayetimizde ağır kar yağışı niçiniyle eğitime orta verildi. Giresun, Rize ve Ordu’da okullar tatil mi? 19 Ocak Çarşamba yarın Giresun, Rize ve Ordu’da okullar tatil mi ilan edildi? Bugün okullar tatil mi?

GİRESUN, RİZE VE ORDU’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Yapılan açıklamaya nazaran yarın 45 vilayetimizde okullar kar yağışı niçiniyle tatil ilan edildi. Bu vilayetler içinde Giresun, Rize ve Ordu’da yer almaktadır. Yani yarın Giresun, Rize ve Ordu’da okullar tatil olacaktır.

GİRESUN’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Giresun’da kar yağışı niçiniyle 7 ilçedeki tüm okullarda, 9 ilçede ise köy okullarında yarın eğitim ve öğretime orta verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Alucra, Çamoluk, Çanakçı, Dereli, Doğankent, Güce ve Şebinkarahisar ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma riski niçiniyle tüm eğitim kademelerinde eğitim ve öğretime yarın orta verildiği açıklandı.

Açıklamada, merkez ilçe, Bulancak, Espiye, Eynesil, bakılırsale, Keşap, Piraziz, Tirebolu ve Yağlıdere ilçelerindeki köy okullarında yarın okulların tatil edildiği kaydedildi.

RİZE’DE OKULLAR TATİL Mİ?

Rize Valisi Kemal Çeber, devam eden ağır kar yağışı, buna bağlı riskler niçiniyle eğitime bir gün orta verildiğini bildirdi.

Çeber, yaptığı yazılı açıklamada, kentte aralıklarla devam eden kar yağışı ve meteorolojiden alınan son iddialara göre hava kaidelerinin olumsuz tesirlerinin en aza indirilmesi, yaşanması mümkün aksiliklerin önüne geçilmesi maksadıyla yarın vilayet genelindeki tüm birinci ve orta dereceli okullarda bir gün mühletle eğitim ve öğretime orta verilmesinin, gebe ve engelli çalışanların da idari müsaadeli sayılmasının kararlaştırıldığını belirtti.

ORDU’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Ordu’nun kimi ilçelerinde kar yağışı niçiniyle eğitime yarın orta verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, vilayet genelinde devam eden ağır kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava şartları niçiniyle kimi ilçelerde eğitime yarın orta verildiği açıklandı.

Açıklamada, şu tabirlere yer verildi:

“Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Ulubey ilçelerimizdeki okulların tamamında, Gülyalı, Perşembe, Ünye ilçelerimizde taşımalı eğitim sistemiyle gelen öğrenciler için, Altınordu ilçemizde taşımalı eğitim sistemiyle gelen öğrenciler için ve Gökömer, Cumhuriyet, Gerce ve Yağızlı mahallelerindeki okullarda, Fatsa ilçemizde ise ilçe merkezi haricinde kalan ve taşımalı eğitim sistemiyle gelen öğrenciler için 19 Ocak 2022 Çarşamba günü bir gün müddetle eğitime orta verilmiştir.”

Açıklamada, belirtilen ilçelerdeki kamu kurumlarında vazifeli engelli ve gebe işçinin de yarın idari müsaadeli sayılacağı kaydedildi.

Haberler.com – Gündem

Kar Yağışı, Gündem, Ömür, Haber