Eyüpsultanlı gençler Kefken Kış Kampı’nda doyasıya eğlendi

ffalivvv

New member
Eyüpsultanlı gençler Kefken Kış Kampı’nda doyasıya eğlendi

İSTANBUL – Eyüpsultan Belediyesi‘nin, 11’inci ve 12’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği Kefken Tematik Kış Kampı’nda gençler unutamayacakları bir kamp tecrübesi yaşadılar.

Eyüpsultan Belediyesi, 11’inci ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik kamp aktifliği düzenledi. Erkek ve kız öğrenciler için iki farklı tarihte düzenlenen, iki gece üç gün süren kampa 61 erkek 56 kız öğrenci katıldı. birinci vakit içinderda 15 – 17 Kasım tarihleri içinde erkek, 17 – 19 Kasım tarihleri içinde ise kız öğrencilerin katıldığı kampta gençler gün uzunluğu süren çeşitli etkinliklerde hem eğlendiler hem öğrendiler. Kampta güne sabah sporuyla başlayan öğrenciler kahvaltı daha sonrası futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, dart, badminton, okçuluk, akıl oyunları, satranç üzere aktiviteler gerçekleştirdiler. bir daha öğrenciler için akşam saatlerinde genel kültür ve Eyüpsultan temalı, ödüllü bilgi yarışları düzenlendi. Boş vakitlerinde ise kampta bulunan dinlenme alanlarında arkadaşlarıyla sohbet eden öğrenciler kamptan birbirinden hoş anılarla ayrıldılar.

Öğrencilerden Enes Özdemir kampla ilgili fikirleri şu sözlerle ifade etti: “Kamp çok eğlenceli. Çok çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Öbür arkadaşlarımıza da gelmelerini tavsiye ederim. Burada epeyce âlâ vakit geçiriyoruz. Eyüpsultan Belediyesi’ne de bizi buraya getirdiği için fazlaca teşekkür ederim.”

Poyraz Eren isimli öğrenci de kampla ilgili: “Kamp fazlaca hoşumla gitti. Çok hoş bir arkadaşlık ortamı var. Futbol oynuyoruz, basketbol oynuyoruz. Okçuluk, masa tenisi üzere etkinliklere katılıyoruz. İmkan olursa tekrar gelmek isterim. Belediye Liderimiz Deniz Köken’e bizim için bu biçimde bir kamp organize ettiği için teşekkür ederim.” dedi.

Mehmet Sadrazam ise kampı fazlaca sevdiğini belirterek; “Kampa arkadaşlarımla bir arada geldik, burada fazlaca eğlendik. Buradan çok keyifli ayrılacağız. tekrar olsa tekrar geliriz. Hocalarımızla bir arada ok atma aktifliğine katıldık, çeşitli oyunlar oynadık. Futbol etkinliğinde ikinci olduk. Eyüpsultan Belediye Liderimiz Deniz Köken’e epeyce teşekkür ederiz.” biçiminde konuştu.

Birinci sefer kamp tecrübesi yaşayan öğrencilerden Rümeysa Mirel Gümüş, kampta epey eğlendiğini belirterek şunları söylemiş oldu: “Daha evvel hiç kamp deneyimim olmadı, ne olacak nasıl olacak hiç bir bilgim yoktu. Buraya geldiğimde fazlaca stresliydim. Lakin hiç umduğum üzere olmadı epeyce eğlendim, yeni arkadaşlarım oldu. Daima etkinlikler yaptık, fazlaca eğlenceli geçti. Bu kadar eğleneceğimi, bu kadar hoş bir ortam olacağını hiç varsayım etmemiştim. Sabah erken kalkıyoruz kahvaltımızı yaptıktan daha sonra etkinliklere katılıp yürüyüşler yaptık, ok attık. Kamp bölgemiz fazlaca hoş hem ormanın ortasında tıpkı zamandaniz kenarında. 12. sınıf olduğum için güç bir devirden geçiyorum, buraya geldim ve hakikaten epeyce hoş manalar kattı hayatıma.”

Kampta günlerinin epey hoş ve eğlenceli geçtiğini söz eden 12. sınıf öğrencisi Meryem Naz Kütük, “Daha evvel hiç kampa katılmamıştım, hepimiz için farklı bir tecrübe oldu diyebilirim. Etkinliklerle vaktimiz epey eğlenceli ve verimli geçti. hem de YKS öğrencisi olduğumuz için kısa bir müddetde olsa o gerilimli ortamdan uzaklaşmış olduk. Bize bu imkanı sunan Liderimiz Deniz Köken’e hayli teşekkür ediyorum” dedi.

Kampın dolu dolu geçtiğini söyleyen 12. sınıf öğrencisi Şule Sünnetçioğlu, ise hislerini şu sözlerle tabir etti: “Burada geçirdiğimiz üç gün boyunca epeyce eğlendik ve hoş vakit geçirdik. Sabah kahvaltısı daha sonrası daima bir arada yürüyüşler yaptık. El işi yapıp, akıl oyunları oynadık. Spor yapıp, ok attık, küme aktivitelerine katıldık. Açıkçası burada vakit durmuş üzere. Orta tatil devrinde başımızı dinleyip, gerilim attık. Buradan hoş anılarla ayrılacağız.”

İhlas Haber Ajansı – Son Dakika Haberleri