Esenyurt Belediyesi’nden çocuklara orta tatil şenliği

ffalivvv

New member
ESENYURT, İSTANBUL (İHA) – Esenyurt Belediyesi‘nden çocuklara orta tatil şenliği

İSTANBUL – Esenyurtlu çocuklar, parklarda ve kültür merkezlerinde yapılan etkinliklerde doyasıya eğlendi.

Esenyurt Belediyesi, okulların tatil olmasıyla bir arada ilçede yaşayan çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. İlçenin parkları ve kültür merkezlerinde yapılan etkinliklere aileleri ile bir arada katılan yüzlerce çocuk, orta tatilin keyfini çıkardı. Şehit Erol Ololdukça Kültür Merkezi’nde şenlik tadında geçen aktifliğe, Esenyurt Belediye Lideri Kemal Deniz Bozkurt da katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Esenyurt Belediyesi, okulların tatil olması ile birlikte parklarda ve belediyenin kültür merkezlerinde çocuklar için birbirinden hoş etkinlikler düzenledi. Düşle-Yap Bilim ve Sanat Atölyeleri kapsamında Gaziler Parkı, Spor Parkı, Mehmet Akif Ersoy Parkı ve Cumhuriyet Yürüyüş Yolu Parkı’nda açılan taşınabilir sahnede Akıl ve Zeka Oyunları, sahnede ise Kukla, Sihirbaz, Jonglör, Ateşbaz ve Hacivat-Karagöz şovları çocuklarla buluştu. Orta Tatil Şenliği parkların yanı sıra Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi ve Şehit Erol Olfazlaca Kültür Merkezi’nde devam etti. Şehit Erol Ololdukca Kültür Merkezi’nde şenlik tadında geçen aktifliğe katılan Esenyurt Belediye Lideri Kemal Deniz Bozkurt, “Biz, sizlere hoş bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizler için yaptığımız bu etkinliklerde umarım eğlenirsiniz. Orta tatilden daha sonra yeni dönmede muvaffakiyetler diyorum” dedi.

Çocukların doyasıya eğlendiği Orta Tatil Şenliği’nde, palyaçolar çocukların yüzlerine çeşitli sempatik hayvan figürleri çizdi. Şenliğe katılan bir öğrenci velisi, “26 yıl daha sonra birinci kere bir şova geliyorum. Kemal Deniz Bozkurt’a epeyce teşekkür ediyorum, Allah ondan razı olsun. Memleketten geldiğim için daha evvel bu cins etkinliklere katılma fırsatım olmamıştı. Bu aktiflikle çocukluk hayatımı yaşadım” dedi. Gösteriyi epeyce beğendiğini söz eden bir veli ise şu biçimde konuştu: “Geçen hafta da tiyatro gösterisi vardı. Bu gösteriyi düzenleyen herkese teşekkür ederiz. Çocuklarımız pandemi sürecinde devamlı konuttaydı. Artık en azından çocuklar için bir aktivite oldu. Çok hoştu, biz de eğlendik.”

İhlas Haber Ajansı – Son Dakika Haberleri