Eğitime kar engeli! ömrü felç eden yağış niçiniyle kimi vilayet ve ilçelerde okullar tatil edildi

ffalivvv

New member
Kış kaideleri ömrü felç ederken bir taraftan da yetkili kurumlardan peş peşe tatil haberleri geliyor. Bu kapsamda ağır kar yağışı görülen kimi vilayet ve ilçelerde yüz yüze eğitim kar pürüzüne takıldı.

VAN’IN ÜÇ MERKEZ İLÇESİNDE OKULLARA KAR PÜRÜZÜ

Van
‘ın merkez İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde kar yağışı niçiniyle pazartesi günü eğitim öğretime orta verildiği bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava kuralları niçiniyle 3 Ocak Pazartesi günü İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde birinci ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün orta verildiği açıklandı. Açıklamada ayrıyeten engelli ve gebe kamu işçilerinin de idari müsaadeli sayılacağı kaydedildi.

ERZİNCAN’DA KAR YAĞIŞI OKULLARI TATİL ETTİRDİ

Ağır kar yağışının tesirli olduğu Erzincan’da, pazartesi tüm eğitim kurumlarında eğitime 1 gün müddetle orta verilmesi sonucu alındı. Vali Mehmet Makas Twitter’dan yaptığı açıklamada, “03.01.2022 pazartesi günü 1 gün olumsuz hava şartları sebebiyle Erzincan’ımızda tüm eğitim kurumlarında eğitime orta veriyoruz. Engelli ve gebe olan mesai arkadaşlarımıza da 1 gün idari müsaade veriyoruz.” sözlerine yer verdi.

GİRESUN’UN ÇAMOLUK İLÇESİNDE EĞİTİME KAR MANİSİ

Giresun
‘un Çamoluk ilçesinde kar yağışı niçiniyle yüz yüze eğitime bir gün orta verildiği bildirildi. Çamoluk Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, ilçede tesirli olan kar yağışından dolayı tüm okullarda pazartesi günü yüz yüze eğitime bir gün mühlet ile orta verildiği açıklandı. Açıklamada, eğitim öğretime uzaktan eğitim sistemi üzerinden devam edileceği, engelli ve gebe kamu çalışanlarının da bir günlüğüne idari müsaadeli sayılacakları kaydedildi.

ORDU’DA İKİ İLÇEDE EĞİTİME KAR ORTASI

Ordu’nun Mesudiye ve Akkuş ilçelerinde Kar yağışı niçiniyle eğitime pazartesi günü orta verildiği bildirildi. Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışının tesirli olduğu açıklandı. Açıklamada, olumsuz hava koşullarından dolayı Mesudiye ve Akkuş ilçelerinde eğitim ve öğretime 3 Ocak Pazartesi orta verildiği kaydedildi. Ayrıyeten, bu ilçelerde engelli ve gebe kamu bakılırsavlilerinin yarın idari müsaadeli sayılacağı söz edildi.

Son Dakika Haberleri