onurnisan
New member
Diyerek şöyle devam etti: “Bence insanların Jannik'in büyük bir çocuk, büyük kalp ve iyi bir insan olduğunu bilmesi ve bilmeleri önemlidir. Yani aldığı nefreti hak etmiyor.” Jack Draper Belki de en iyi arkadaşlarından biri Jannik Sinner devrede. Her ikisi de 2001'de doğdu (Jannik Ağustos, Aralık ayında doğdu), genellikle sahayı gençlik seviyesinde paylaştılar ve Profesyonelden geçen yıl Montreal'de iki kez birlikte oynadılar. Dünyanın 6 numaralı Draper, Sinner'ın tırmanış karanfilinin durma döneminin sonunda eğitildiği ilk oyuncuydu. Bu nedenle, İngiliz oyuncunun BBC ve Guardian ile bir röportajda verdiği kelimeler şaşırtıcı değil: “İnsanlar bana ya da başka birini sorduğunda, gerçeği söylüyorum” dedi Draper. “Bence Jannik gerçekten gerçek ve nazik bir insan. Ve dahası, elbette inanılmaz bir oyuncu. Eminim ki tüm bu hikayeye yabancı, ama hayat böyle gidiyor ve bazen hatalar yapılır”.
Sinner, Clostebol davası için askıya alındıktan sonraki ilk resmi eğitim: Draper ile borsalar
17 Nisan 2025
Sinner ile Draper ve Eğitim
Draper daha sonra birlikte geçirilen eğitim günlerinden bahsetti Montecarlo. “Hafta boyunca antrenman yapacak birini arıyordum ve Jannik'in savaşta müsait ve Montecarlo olduğunu biliyordum, bu yüzden ekibiyle üç ya da dört gün boyunca oraya gidip onunla antrenman yapmak için örgütledim.” Dedi. “Açıkçası biraz boş zaman aldı, ama hala inanılmaz bir seviyede oynuyor. Onu tura geri almak için sabırsızlanıyorum, çünkü bence varlığı kaçmıştı. Jannik her zaman çok profesyonelse, gerçeği söylemek için fazla konuşmadık. Eğer bir sebep olacaksa. Eğer bir neden olacaksa. Bu, sürekli ve oynamıştı.
Konular
Sinner, Clostebol davası için askıya alındıktan sonraki ilk resmi eğitim: Draper ile borsalar
17 Nisan 2025

Sinner ile Draper ve Eğitim
Draper daha sonra birlikte geçirilen eğitim günlerinden bahsetti Montecarlo. “Hafta boyunca antrenman yapacak birini arıyordum ve Jannik'in savaşta müsait ve Montecarlo olduğunu biliyordum, bu yüzden ekibiyle üç ya da dört gün boyunca oraya gidip onunla antrenman yapmak için örgütledim.” Dedi. “Açıkçası biraz boş zaman aldı, ama hala inanılmaz bir seviyede oynuyor. Onu tura geri almak için sabırsızlanıyorum, çünkü bence varlığı kaçmıştı. Jannik her zaman çok profesyonelse, gerçeği söylemek için fazla konuşmadık. Eğer bir sebep olacaksa. Eğer bir neden olacaksa. Bu, sürekli ve oynamıştı.
Konular