Djokovic: “Tom Brady gibi ben de 40 yaşıma kadar oynamak istiyorum”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
“Kariyerime 40 yaşıma kadar devam etmeyi umuyorum, hatta daha sonra da.” Novak DjokovicDünya tenisinin bir numarasının bırakmaya niyeti yok. ATP sıralamasında 2 numara olan İspanyol Carlos Alcaraz’a karşı sergi öncesinde Riyad’da konuşan 36 yaşındaki Sırp, şu örneği verdi: Tom Brady7 Super Bowls kazandıktan sonra 45 yaşında emekli olan tarihi Amerikan futbolu oyun kurucusu. “O, sporunda uzun ve başarılı bir kariyer inşa edebilecek şampiyonlara harika bir örnek. Vücuduna bakım yapmaya, iyileşmeye ve vücudundan kafasına kadar her şeyin yolunda olduğundan emin olmaya çok zaman ayırdı. , doğru şekilde yapıldı, böylece uzun ve başarılı bir kariyere sahip olabilirim.”

2023 bütçesi

Kazandığı son Amerika Açık’ta oyun kurucu arkadaşı tarafından ziyaret edilen Djokovic, “2023 hayatımın en iyi sezonlarından biriydi. Bu kadar iyi oynayabiliyorken neden durasınız ki?” diye ekledi. “.

Melbourne’e doğru

Bu nedenle gelecek için net fikirler, 24 Slam’in galibinin “ne kadar ileri gidebileceğimi görmek için her seferinde bir yıl” ile yüzleşmeye devam edeceği bir gelecek. Riyad’daki performansın ardından Djokovic, geçen yıl katılmadığı Sırbistan ile United Cup’ta sahaya çıkarak sezonunu açacak. Takım mücadelesi sona erdiğinde Sırp oyuncu Melbourne’a uçacak ve burada geçen yıl finalde Stefanos Tsitsipas’ı yenerek kazandığı sezonun ilk Slam’ini savunmak üzere çağrılacak.