Djokovic, Nadal ve taklitler: “Kazanmaya başladığımda Rafa artık onları sevmiyordu”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Novak Djokovic kendisi bugünlerde, şaşırtıcı bir şekilde, milli takımıyla Davis Kupası’nda oynamak için Valencia’da ve övgülerden çekinmedi. Carlos Alcarazbugün en büyük ve en iyi rakibi olarak gördüğü ve Rafa Nadalbuna büyük saygı duymaya devam ediyor.

Ebedi Djokovic: “Sırrım değişmek”

kaydeden Paolo Rossi

12 Eylül 2023

Ancak Rafa ile Nole arasında iyi bir kan yoktur. Nole, başlangıçta belli bir suç ortaklığı olduğunu ve Djokovic’e göre İspanyol’u taklit etmesinden ve aynı zamanda sahadaki sonuçlardan dolayı zamanla ortadan kaybolduğunu açıkladı. Dünyanın 1 numarası ESPN’e şöyle açıkladı: “Kariyerimin başında, kaybettiğimde taklitlerim ona yakışıyordu. Ancak bazı maçları kazanmaya başladığımda atmosferin biraz değişmeye başladığını hissettim.” Djokovic daha sonra İspanyol tenisinin diğer yıldızı Carlos Alcaraz hakkında konuştu: “Bana biraz kariyerimizin zirvesindeyken Nadal’a karşı oynadığım zamanları hatırlattı. Her puan bir mücadeledir. Biliyorsun pes etmeyecektir.” Cincinniati’de 5-7, 7-6(7) ve 7-6(4)’lük galibiyet sonrası basın toplantısında Djokovic, maç boyunca beşten fazla şansınız var. Her puanı kazanmalısınız” dedi.

ABD Açık’ta Djokovic, Shelton’ı üç sette yenerek finale yükseldi

09 Eylül 2023

Shelton’ın babası: ‘Oğlumla dalga geçmek için telefon hareketi’

Djokovic’in babası Djokovic’e karşı konuştu Ben Shelton20 yaşındaki Amerikalı, ABD Açık’ta yarı finalde Sırp’a yenildi. Özellikle Bryan Shelton, Djokovic’in maç bitiminden sonra “taklit ettiği” telefon jestini beğenmedi: “Nole sevilmeyi o kadar çok istiyor ki. Maçın sonunda Ben’le dalga geçmek istedi: yapmadı’ Bu hareketi sadece onu taklit etmek için değil, onunla dalga geçmek için yaptım. Ve bu hareketin onun gibi büyük bir şampiyon tarafından yapılmış olması çok yazık” dedi Bryan Shelton, GQ Sports ile yaptığı röportajda. New York’taki yarı finalin ardından Djokovic, telefonu kapatma taklidi yaptı bu, Shelton’ın kutlamasının pek de hoş olmayan bir taklidiydi.

Konular