onurnisan
New member
Sadece sahada kazanmıyor, Novak Djokovic. Dünyanın bir numaralı tenis oyuncusu olan Sırp, oynamadığı zamanlarda bile herkesi şaşırtmayı başarıyor. En son fikir? 10 saniye konuştu ÇinceBildiği on bir dilden biri. Zaferinin ardından olay Sırbistan Çin'e karşı Birleşik KupaBu teklif kendisine, şampiyondan Asya ülkesindeki milyonlarca hayranını telafi etmesini isteyen Çinli bir gazeteci tarafından teklif edilmişti. Daha erken olmaz dedi ve bitirdi. Nole, konsantre bir şekilde ve net bir sesle Mandarin dilinde bir tebrik mesajı gerçekleştirdi: “Yeni Yılınız Kutlu Olsun! Nasılsın? Desteğiniz için teşekkür ederim, sizi seviyorum. Çin, iyi dostum!”.
Djokovic, 2024 sahada başlıyor: United Cup'ta Avustralya halkıyla birlikte geri sayım
31 Aralık 2023
Konular
Djokovic karışık çiftlerdeki partneriyle Çince konuşmaya başladığında, Olga Daniloviç, şaşkınlıkla ona baktı, gözleri kelimeden kelimeye genişledi. Sonra kahkaha atmaya başladı ve Novak'ın da kızarmasına neden oldu. Basın odasında bir anlık tereddütün ardından şiddetli alkışlar yükseldi. Sırp oyuncu bu kez raketsiz bir gol daha kazandıran şutunu kaydetti.Novak, Çinli hayranlara 2024'te Çince Mutlu Yıllar diliyor. ?Olga ve Viktor'un tepkisine bakın?
“Yeni Yılınız Kutlu Olsun! Nasılsın, desteğin için teşekkürler, seni seviyorum Çin, iyi arkadaşım!”??
“?????? ????????????????????????? pic.twitter.com/7KRKXe9Lz3
— pete_shaw (@petexiao1) 31 Aralık 2023
Djokovic, 2024 sahada başlıyor: United Cup'ta Avustralya halkıyla birlikte geri sayım
31 Aralık 2023
Konular