Djokovic: “Biliyorum Federer ve Nadal olarak hiç sevilmediğimi biliyorum. Üçüncü haksızdım”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Novak Djokovic Geçmişe bir tutam acı ile bakın. “Federer ve Nadal ile ben bir numara olma fikriyle gelen üçüncü rahatsız edici oldum” diyor Sırp, Paris'teki çeyrek finallerde Alexander Zverev'e karşı kazandıktan sonra hevesli, hevesli bir Jannik Sinner. “20 Minutos” un Alman baskısıyla röportaj yapan Nole, kariyerini rakipleriyle ilişkiler hakkında konuşarak geri çekti. “Onlar gibi hiç sevilmedim çünkü orada olmamalıydım – dedi Djokovic – Bir numara olmak istediğini söyleyen en küçük, üçüncüsü. Ve birçok insan bundan hoşlanmadı”. “Birinin en büyük rakibim olması, kötülüğün isteklerinin ondan nefret ettiği ya da onu yenmek için sahada bir şeyler yapması anlamına gelmez. Zafer için savaştık ve en iyi oyuncuyu kazandık. İstenmeyen bir çocuk gibi, neden ve acıyor. O zamanlar farklı davranırsam hayranların beni kabul edeceğini düşündüm, ama öyle değildi”.

“Her zaman kalple yaşamaya çalıştım”

“Birçok kusura sahip bir adam olduğumu biliyorum, ama her zaman kalple yaşamaya çalıştım – Sırp'ı ekledim – ve kendim kalmaya çalışan iyi niyetlerle. Federer ve Nadal'a her zaman saygı duydum, onlar hakkında tek bir kötü kelime söylemedim ve asla yapacağım. Ama – – Rafa ile her zaman Roger'dan daha fazla anlaştım”.