Djokovic, Andy Murray yeni teknik direktör: Avustralya Açık golü. “Efsanemize hoş geldiniz”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Andy Murray yeni teknik direktörü Novak Djokovic: Paris Olimpiyatları çift erkekler turnuvasında elendikten sonra emekli olan İskoç şampiyonu, en azından 12-26 Ocak 2025 tarihleri arasında yapılması planlanan bir sonraki Avustralya Açık'a kadar eski dünyanın 1 numarasına rehberlik edecek. Murray için bu benim ilk işim antrenör olarak. Her ikisi de 37 yaşında: Murray 15 Mayıs 1987'de doğdu, Djokovic bir hafta sonra 22'de doğdu. Andy kariyerinde 3 Slam kazandı, Wimbledon'ı iki kez (2013 ve 2016) ve ABD Açık'ı (2016) kazandı. Ayrıca teklerde üst üste iki kez Olimpiyat altın madalyası kazandı (Londra 2012 ve Rio 2016) ve uzun süre Djokovic'le birlikte “büyük dörtlü”nün bir parçasıydı. Federer'in Ve Nadal'ınGeçen Salı günü Malaga'da Davis'in 8. Finalinde son maçını oynadı.

Djokovic: “Gemiye hoş geldin efsane”

Duyuru, Sırp oyuncunun sosyal medyada İngiliz şampiyonuyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını ve “Emekli olmayı hiç sevmedi” başlığıyla paylaştığı bir paylaşımla geldi. Daha sonra “Gemiye hoş geldin efsane” diyerek haberi resmileştirdi. Murray daha sonra eski rakibinin görevini yeniden başlattı.

“En büyük rakiplerimden birinin antrenörümle aynı tarafta olması beni heyecanlandırıyor. Sezona başlamak ve Avustralya topraklarında birçok olağanüstü anı paylaştığım Andy ile birlikte Avustralya'da yarışmak için sabırsızlanıyorum” diye ekledi Djokovic, SkyNews İngiltere'ye.

Murray: “Hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacağım”

“Novak'ın takımına katılarak Avustralya Açık'a hazırlanmasına yardımcı olacağım. Gerçekten heyecanlıyım ve bir kez olsun filenin aynı tarafında vakit geçirip hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmayı sabırsızlıkla bekliyorum,” diye yanıtlayan İskoçyalı, birkaç ay önce Paris'teki son maçını oynayarak oyunculuğu bıraktığını duyurdu. 2024 Olimpiyat Oyunları.

Novak, yılı 7. sırada tamamladı

Djokovic geçen Ağustos ayında Paris 2024'te Olimpiyat altın madalyasını kazandı (inanılmaz listesinde eksik olan tek büyük kupa), ancak ardından New York'ta üçüncü turda Avustralyalı Popyrin'in eline geçti ve Masters finali Shanghai 1000'de Jannik'le kaybetti. Günahkar. Daha sonra kalifiye olduğu Torino'daki ATP Finallerinden vazgeçerek çifte şampiyonluğa ulaştı. Ve yılı sıralamada 7. sırada tamamladı.

Konular