Davis Cup, Sinner ve Azzurri, Mattarella ile toplantıyı atladı

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
En azından belirtilen tarihte Cumhurbaşkanı ile görüşme yapılmayacaktır. Sergio Mattarella ve 1976’da İtalya’nın ikincisi olan Davis Kupası’nı kazanan Azzurri tenisçileri. “Maalesef 21 Aralık’ta Quirinale’ye gidemeyeceğiz: yarım bıraktığımız bir anlaşmamız olan Başkan Mattarella için çok üzgünüz.” söz veriyorum” diye açıkladı Federtennis başkanı Angelo Binaghi. Ocak ortasında Melbourne’de yapılması planlanan sezonun ilk Slam’i olan Avustralya Açık’tan sonra bu konuyu tekrar konuşacağız. Dal Colle, Mattarella’nın Sinner ve arkadaşlarını bugünden itibaren seçtikleri herhangi bir günde Quirinale’de beklediğini bildirdi.

Randevu 21 Aralık’a ayarlandı

Maç, Azzurri’nin Malaga finalinde Avustralya’ya karşı kazandığı başarının hemen ardından Colle tarafından bir tweet ile duyuruldu: “Davis Kupası’nı kazanan İtalyan tenis takımı, 21 Aralık’ta Quirinale’de Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella tarafından kabul edilecek. ” Ancak maçın zorunlu olarak yeniden planlanması gerekecek. Binaghi, “Çocuklar, rekabet sezonunun başlayacağı Avustralya’ya gitmek üzere bir süredir takvimde tatil yapıyorlardı” dedi.

Günahkar: “Birisi Maldivler’de olacak”

Jannik Sinner’ın kendisi de öğreniyor Fabio Fazio Mattarella ile görüşmesinin ardından o tarihte “bazı oyuncuların Maldivler’de olacağını” söyledi. Azzurri, sezon bittiğinde yeni yılı planlamadan önce tatile çıkacak: “Başkan Mattarella için üzülüyoruz, çünkü Hükümet, Spor Bakanı ve Başbakanın bana gönderdiği mesajla yanıbaşımızdaydı: Mümkün olduğunda bunu yapacağız, diye açıkladı Binaghi, çünkü Devlet Başkanıyla bekleyen bir sözümüz var.Avrupa Şampiyonasını kazanan milli futbol takımıyla birlikte yeni bir Wimbledon finalisti olan Matteo Berrettini ile birlikte davet edildiğimde onlara şunu söyledim: O: ‘Bizim için tarihi bir tarih ama burada bitmiyor’. Yakında size finalistler değil, kazananlar geleceğiz.”

Paolo Bertolucci: “Azzurri Davis’e layık. Günahkar tahminlerimden daha hızlı”

Muhabirimiz Paolo Rossi tarafından

27 Kasım 2023

Binaghi’nin tarifi

“21 Aralık’ta orada olamayız – diye ekliyor Binaghi – çünkü tenis sezonu böyle, oğlanların Avustralya’ya gitmek üzere tatil planları zaten var. Ve bir zerre bile değiştirmemeliyiz, her zaman aynı olmalıyız, Quirinale’deki öyle olmasa da podyumlarda kaybolmayın. Uygulama, çalışma, yöntem gibi alışkanlıklarımızı değiştirmememiz gerektiğini söylüyorum”.

İtalya Davis Kupası’nı kazandı: Sinner’ın maç puanı ve Malaga’daki İtalyan kutlaması

Konular