Çünkü İtalya günahkârın dirseğinden endişeli

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
İlk ipucu. Chatgpt'ten bugün en popüler İtalyan kim olduğunu söylemesini istiyorum. Bir sıralama ile cevap veriyor: ilk Jannik SinnerKhaby Lame, Üçüncü Elodie, sonra Federez, Annalisa, Paolo Sorrentino ve Giorgia Meloni'ye göre. İkinci ipucu. Bu sabah Wimbledon'da nasıl kalacağını bilen ve bu nedenle Jannik'in çatlaması hakkında ilk görevli bilgiler gibi davranan bir çift üniversite öğretmeni, bir komisyon üyesi, bazı yetkililer ve kamu kurumları ve ticaret derneklerinin yöneticileri ile bir telefon toplantısı yaptım. Elbette yapmadım, ama sıkı sorgulamadan kaçamadım, burada ve orada okunan dört saçmalıkla alay ettim. Üçüncü katkı. Saat 16: 00'da tüm İtalyan gazeteciler, Sinner'ın eğitiminin antrenörler Simone Vagnozzi ve Darren Cahill ile planlandığı All England Lawn Tenis ve Croquet Club'ın Aorangi sektörüne taşındı, ancak son dakikaya alanın rezervasyonunu iptal ederek sabit bir oran verdi.

Sinner-Shelton ve Cobolli-Djokovic Çarşamba günü, Wimbledon'un iki çeyreğinin zamanı

08 Temmuz 2025

Beş dakika sonra haberler birçok ulusal gazetenin sitelerinde ilk haber. ANSA'dan Fransa Press'e basın ajansları, Go Crazy: “Günahkar” Anahtar Kelime, günün otuz lansmanında, tek bir yararlı haber olmadan günün otuz lansmanı. O halde, Jannik ile Laila Hasanovic model arasındaki aşk hikayesinin dedikodularını beslerler. Akşamları ortaya çıkıyor, ancak resmi olmadan, günahkar ekibinin Somerset Yolu'nda ortaya çıkan kapalı alanlardan birinde, gazetecilerin açgözlü gözlerinden uzakta kısa bir geçişi vardı.

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz (AFP)

Bu fenomen hepimizin gözünün altında: Kızıl çocuk için ulusal bir kolektif infatasyon var, minimum olay için spazmodik bir ilgi onu ilgilendiriyor. Baskı belki de klanının kıvrılmasının nedenidir: kim konuşursa dışarıda. Ya da belki de çok fazla merak uyandıran kıvırcık kapanma, bilen. Yumurta ve tavuk. Sinner'ın tenis kortlarındaki ana antagonisti, Carlos Alcarazbelki de Rafael Nadal tüfeğinde İspanyol gazeteciler tarafından geçirilen yirmi yıl, medya corpaccio'da antikorlar getirdiği için çok fazla dikkate tabi tutulmuyor. Bizden zaman alacak. Şu anda, neredeyse bir yas tutan bir hayal kırıklığı, dün gece İtalya'ya düşecekti Grigor Dimitrov Üçüncü sette yaralanma için emekli olmamıştı ve o zamana kadar egemen olan maçı kazanmışsa.

Bu arada, tarlalarda oynamaya devam ediyoruz. Bugün Alcaraz, tekil turnuvalarda skorborddaki son İngiliz olan Cam Norrie'nin nedenine sahip olan yarı finale erişimi fethetiyor. Murciano, borsaların sessiz bir kontrolünde, kırılmaların doğru zamanda, Güney Afrika kökeninin neredeyse otuz yıllık aşırılıkları olmayan yerel tezahüratla. Bir saatten biraz fazla bir sürede biter, skor 6-2 6-3 6-3'tür.

Laura Siegemund

Laura Siegemund

Laura Siegemund

Alcaraz'dan hemen önce, merkez mahkemedeki kahramanı Laura SiegemundTohumlanmış 1 numara değil Aryna Sabalenka (bu da üç sette hüküm süren yarı final, 4-6 6-2 6-4). En uzun alkış ve en sıcak tezahürat aslında Almanlar için, 1 numaralı WTA'yı kafasından çıkarabilen, çok çeşitli oyunu ile. Eğitimli kol ve Fina Head, kaba güç üzerinde hakim olmaktan bir adım uzaklaşıyor: çünkü Alman kaliteli bir tenis oyuncusu ve raketli bir psikolog, bir derece ile tamamlandı.

Laura ona adanmış birkaç satırı hak ediyor. 1988'de Filderstadt'ta doğdu, Riyad ve Jakarta arasında bir çocuk olarak yaşıyor, onu her zaman hazır ve saat dilimi değişikliklerine kilo vermeden onu bavullarla büyüyen bir mühendisin kızı. Almanya'ya döndüğünde, sadece üç yılda raket alıyor. Bununla birlikte, bu erken bir yetenek değildir: her şeyi, yöntemle daha fazla yol açık tutmak için ihtiyaç duydukları zamanlarla yapar. İki dil daha öğrenin, insanları incelediği devreden bir laboratuvar yapılmıştır, Hagen Üniversitesi'nden psikolojiden mezun olduğunda zaten bir WTA uzmanıdır. Birisi Laura'nın tenis oynamadığını söylemeye başlar: yönetir. Onun tarzı, her dilimin, her kısa topun, her varyasyonun kesin bir amaca sahip olduğu taktik bir puandır. Boris Becker, “Hala alanı nasıl okuyacağını bilen birkaç kişiden biri,” diye onaylıyor. Birkaç yıldır koçu ve yaşam ortağı, çok genç yaşta, koç olmaya çalışmak için bir oyuncu olarak rolü durduran (2017'de 1066 ATP idi) Antonio Zucca oldu. “Karmaşık” bir iş ve sevgi işi başlangıçta Laura'ya çağırdı, ancak güçlü bir nokta olduğu ortaya çıktı: “Antonio beni alanın ötesinde anlıyor. Bazen bakışlarım pusulayı bulmak için tezgahı bulmak benim için yeterli”.

Castellacci: “Günahkar%100 değil mi? Belirli seviyelerde, minimum bile fark yaratıyor”

Marco Juric tarafından

08 Temmuz 2025

İki Singularist Başlık (Bastad 2016, Stuttgart 2017), Siegemund bir rütbe sıralamasıdır. In the mixed he won the US Open 2020 with Mate Pavic and the Roland Garros 2024 with Edouard Roger-Vasselin, while with Vera Zvonareva he raised the Us Open 2020 and WTA Finals Cup in 2023. He landed in Wimbledon two weeks ago by number 104 in the world, he eliminates, in the order, Peyton Stearns, Leilah Fernandez, Madison Keys ve Solana Sierra. “Can sıkıcı bir şey var,” dedi Aryna bugünkü maçın arifesinde şunları ekledi: “İyi anlamda can sıkıcı. Çünkü öngörülemez”. Siegemund bize tenisin seçimler, ritimler, yollar sorunu olduğunu hatırlatıyor. Spor zekasının hala saf atletizmi yenebileceğini göstermek için doğru zamanı arıyor. Ve bugün merkez mahkemesinin merkezi onları ayakta alkışlamaya adadığında, mesajının puanlandığı açıktır.

Planlanan diğer iki çeyrek ABD ve Amerika arasındaki zorluklardır. Yankee galip. İLE Taylor Fritz Karen Khachanov için bir sebep olmak için dört sete ihtiyaç vardır (6-3 6-4 1-6 7-6). Amanda Anisimova bunun yerine Anastasia Pavlyuchenkova'ya (6-1 7-6) karşı tehlikeli bir üçüncü setten kaçınmayı başarıyor. Bu nedenle Cuma günü Carlitos, Kaliforniyalı girişimcilerin ve tenis oyuncularının hanedanının varisiyle karşılaşacakken, Sabalenka Perşembe günü New Jersey'de Moskoviti ebeveynlerine doğan 2001 sınıfı ile onu görecek.

Günahkarın kaderini ve son çeyrek finalistleri bulmak için yarın akşama kadar sabırlı olmalısınız. Ancak resmi program Jannik Vs. Ben (Shelton) 1 numaralı saha'da ikinci bir maç olarak, tahmin edilebilir bir şekilde 15.30 İtalyanca. Diğeri, Flavio Cobolli ve Novak Djokovic arasında, Merkezdeki yayılmak için az çok olacağını bekleyen çatışmalar. Roma babası “sessiz ve sakin, nole tanıyor, ondan korkmuyor” olmasını sağlar. Tek sorun, Merkez Mahkemesi, Tenis Ölçeği ile etkisi olabilir.