Çünkü Günahkar tartışmasız 1 numaradır

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Darren Cahill gurur duyduğunu söylüyor Jannik Günahkar “Sahada olduğu kadar, hatta saha dışındayken de daha fazlası. O genç, iri bir adam. ” Meselenin özü, kızıl saçlı çocuğun on iki ayda üç Slam şampiyonluğu kazanmasına (2024'te Avustralya Açık finali 28 Ocak'ta oynanmıştı) ve belki de kararlı bir şekilde katkıda bulunmanın liyakati olan koçu ilgilendiriyor. Burada 231 gün boyunca kalıcı olarak dünya sıralamasında zirvede kalmak için, şampiyonların kendilerini yalnızca iki veya üç saatte sahada veya altı maçta (Slam durumunda yedi) göstermediklerini anlamamızı istiyor. Bir turnuvanın son bölümünde yer alanların oynadığı bir şampiyon, De Gregori'nin ifadesiyle, onu cesaret ve hayal gücüyle, spot ışıklarından uzaktayken ise istikrar, ciddiyet ve zihinsel güçle görür.

Zverev ve Günahkar

Zverev ve Günahkar (AFP)

Lanet bir günden Indian Wells'e kadar geçen on ay boyunca Sinner, maksimum kişisel gerilim ve medya baskısıyla yaşarken en çok kazanan tenisçi oldu. Avrupa'nın en çok satan gazetesi ve çoğu zaman var olmayan skandallara yol açan Bild, dün, belki de çok kötü şöhrete sahip olan suçlamanın başarıya ulaşacağı umuduyla “Avustralya Açık finalinde dopingin gölgesinin belirdiğini” yazmıştı. Anadili Almanca olan Jannik'in kulakları: Amburgian'a yardım etmenin bir yolu Alexander Zverevbugünkü rakibi. Yayıncı Axel Springer'in önde gelen gazetesinin editörleri, İtalya'nın stres koşullarında elinden gelenin en iyisini yaptığını bilmiyorlar. Ve Sinner'ın kariyerinin en fantastik ve birlikte daha dramatik sezonunu geçirdiği olgunlukla ilgilenmiyorlar.

Böylece Bild'in varlığından haberi olmayan Rod Lavener Arena kamuoyunun önünde Avustralyalı Cahill ve Ascolano'nun gözbebeği ortaya çıktı. Simone Vagnozzi Önceki vardiyalarda canlı sıralamada 12 numaralı Holger Rune, 8 numaralı Alex de Minaur ve 14 numaralı Ben Shelton'ı eledikten sonra 2 numaralı ATP'ye karşı mükemmel bir maç daha oynayın. Kazanmak için birinci ve üçüncü sette iki mola vermeniz ve ikinci sette eşitliği bozmanız yeterli: 2 saat 41 dakikada 6-3 7-6 6-3.

(AFP)

Maçın nasıl gittiğini televizyonda görmediyseniz birçok kişi sizi rapor ediyor. Burada Jannik'in risk altındaki her pasajdaki sakinliğine ve puanları garanti eden desenlerin uygulanmasından kaynaklanan teknik-taktik güvenliğine dikkat çekmek istiyorum. Örneğin, cevap hemen köşeleri aramaz, ancak merkezi yerleştirmeyi ve ardından belki de onu fileye çağırdıktan sonra rakibini hareket ettirmeyi tercih eder. Huzur, kişinin kendi imkanlarıyla ilgili farkındalığının ve birkaç ay boyunca gazilerin de dahil olduğu ekibiyle bariz uyumunun sonucudur. Marco PanichiRomano, atletik antrenör, e ULİSES BADIOArjantinli, fizyoterapist, her ikisinin de Novak Djokovic'le birlikte uzun deneyimleri var. Vagnozzi ve yönetici hariç Alex Vitturkırk, hepsi 50 ve 60 yaşlarının üzerinde: Jannik tarafından defalarca “… benim diğer ailem” diye adlandırıldı, en bireysel sporlardan birinde takımın nasıl fark yarattığını belirtmek için. Cahill saha içinde ve saha dışında şunu söylerdi.

(Reuters)

Ödül töreninde nefis Zverev'in sözlerini dinleyen Günahkar, kendisinden bahsetmeden herkesi hatırlamayı başarıyor. Sanki rolü marjinalmiş gibi. Bunun yerine hayır: O sadece İtalya'da değil, milyonlarca insanı, özellikle de çocukları heyecanlandırıyor ve ilham veriyor. Benim adıma ve onlar adına teşekkürler.