Clostebol davası, Günahkârın 16 ve 17 Nisan'daki duruşması

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Jannik Sinner'ın karıştığı Clostebol davasına ilişkin CAS tahkiminin duruşması 16 ve 17 Nisan'da Lozan'da yapılacak. Bu, bizzat Spor Tahkim Mahkemesi tarafından duyuruldu ve tarafların hiçbiri duruşmaların halka açık yapılmasını talep etmediği için duruşmaların kapalı kapılar ardında gerçekleştirileceğini belirtti.

Günahkar: “Clostebol davası mı? Bana insan olarak güvenenleri seviyorum.” Melbourne'de Wawrinka ile antrenman yapıyor

05 Ocak 2025

Karar öncesinde Sinner'ın oynayabileceği turnuvalar

Belirtilen tarihler, yargılamanın sonucu ne olursa olsun Sinner'ın Avustralya Açık'tan sonra Rotterdam (3-9 Şubat), Doha (17-22 Şubat), Indian Wells (5-16 Mart) turnuvalarında oynamasına izin verecek. Miami (19-30 Mart). Ayrıca ilk turnuvasını toprak zeminde Monte Carlo'da (6-13 Nisan) oynayabilir. Ancak planlandığı gibi Münih'te kayıt yaptıramayacak (14-20).

Günahkar, Dubai'ye hazırlık. Sonra aileyle Noel, Avustralya Açık ve Clostebol kararı

kaydeden Jacopo Manfredi

09 Aralık 2024

Itia kararından sonra Wada'nın temyizi

Wada'nın, dünya tenisinin 1 numarası İtalyan oyuncunun doping testinin (Clostebol) çifte pozitif çıkmasının ardından ITIA'nın (Uluslararası Tenis Dürüstlük Ajansı, teniste dürüstlük için uluslararası kuruluş) kararına itiraz etmeye karar verdiğini unutmamak gerekir. , Mart 2024'te bulundu.

Günahkar ve doping: “Bunu düşünmüyorum dersem yalan olur, Kyrgios'un saldırılarına yanıt vermiyorum”

Naldi ve Ferrara'nın görevden alınması

Geçtiğimiz Ağustos ayında dünyanın bir numarası, fizyoterapist Giacomo Naldi ve atletik antrenör Umberto Ferrara'yı kovmuştu. ITIA deneme belgelerinden ortaya çıkan bilgilere göre Ferrara, fizyoterapist için Trofodermin'i (İtalya'da reçetesiz satılan ilaç) satın aldı ve fizyoterapist bunu el yaralanmasında kullandı. Ve sonra Günahkar'ın kaslarına masaj yaptı ve onu kirleterek tedavi etti.